Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Καλά στην υγεία τους τα τρία ανήλικα αγόρια

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Καλά στην υγεία τους τα τρία ανήλικα αγόρια
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη Eurokinissi

Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται ένας εκ των τριών ανηλίκων μετά την παράσυρση από Ι.Χ. στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης. Οι δύο μετά τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως δεν φέρουν τραύματα.

Τρία ανήλικα αγόρια, ηλικίας 13 και 14 ετών, μεταφέρθηκαν στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ελαφρά τραυματισμένα μετά την παράσυρση από Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή της Νικόπολης, του δήμου Παύλου Μελά.

Τα αγόρια παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, ωστόσο -σύμφωνα με πληροφορίες- η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Τα δύο, μετά τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως δεν φέρουν τραύματα, ενώ το ένα έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί πόδι.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη Eurokinissi

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 11:20 το πρωί, στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με Λέσβου, στην περιοχή της Νικόπολης. Αρχικά συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα. Το ένα εξ αυτών ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, παρασύροντας τα τρία παιδιά.

Μαρτυρίες κατοίκων για το σημείο

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις στο GRTIMES, της κάτοικος της περιοχής που έσπευσε στο σημείο αμέσως μετά το ατύχημα, «αυτό εδώ γίνεται συνεχόμενα σε αυτή τη διασταύρωση καθώς δεν υπάρχει φανάρι, ούτε κάποιο σήμα οδικής κυκλοφορίας να σταματάει τα οχήματα. Και έτσι θεωρούν όλοι ότι οι δύο αντίθετοι δρόμοι είναι κεντρικοί».

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη Eurokinissi

Μιλώντας μάλιστα για το ατύχημα από το οποίο τρία ανήλικα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να φέρει κάταγμα στο πόδι του, σημείωσε πως «ακούσαμε το παιδί να ουρλιάζει από τον πόνο και φώναζε συνεχόμενα “βοήθεια” και έτσι πεταχτήκαμε όλοι στο μπαλκόνι.

Η εικόνα να βλέπεις ένα παιδί κάτω, είναι σοκαριστική. Από ότι φαίνεται χτύπησε το πόδι του. Συνολικά τρία παιδιά ήταν στην παρέα -το ένα πεσμένο κάτω και τα δύο προσπαθούσαν να βρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα