Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί για το μεγαλύτερο τζακ ποτ της χρονιάς

Διαβάζεται σε 2'
Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί για το μεγαλύτερο τζακ ποτ της χρονιάς
Τζόκερ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Δείτε τους τυχερούς αριθμούς που κληρώθηκαν στην κλήρωση του Τζόκερ για το μεγαλύτερο τζακ ποτ της χρονιάς. Δεν βρέθηκε κάποιος τυχερός.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (10/09) η κλήρωση του Τζόκερ για το μεγαλύτερο -μέχρι στιγμής- τζακ ποτ της χρονιάς, με το έπαθλο για την πρώτη κατηγορία να φτάνει τα 9,5 εκατ. ευρώ.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι εξής: 7, 6, 25, 21, 26 και τζόκερ ο αριθμός 12.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης γνωστοποιήθηκε ότι δεν βρέθηκε κάποιος τυχερός στην πρώτη κατηγορία. Έτσι, σημειώνεται ακόμη ένα mega τζακ ποτ για την επόμενη κλήρωση, που θα μοιράσει το ποσό των 10,4 εκατ. ευρώ.

Ομαδικά δελτία τώρα και online

Όλοι όσοι παίζουν ΤΖΟΚΕΡ μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App, έχουν πλέον τη δυνατότητα να μοιράζονται το παιχνίδι αγοράζοντας συμμετοχές σε ομαδικά δελτία.

Μάλιστα, όταν παίζει κανείς ΤΖΟΚΕΡ online με ομαδικό δελτίο αυξάνει τις πιθανότητές του να κερδίσει αφού όλα τα ομαδικά δελτία έχουν συμπληρωμένους περισσότερους από 5 αριθμούς. Παράλληλα, με τη συμμετοχή του σε ένα ομαδικό δελτίο online, είναι σίγουρο πως κανείς θα πετύχει τον αριθμό, αφού όλα τα ομαδικά δελτία έχουν επιπλέον συμπληρωμένα και τα 20 νούμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα