Βέροια: Ελεύθερος ο 84χρονος που έσερνε σκυλί με το αυτοκίνητό του

Διαβάζεται σε 1'
Ελληνικός Ποιμενικός
Ελληνικός Ποιμενικός Eurokinissi

Ελεύθερος αφέθηκε ο 84χρονος που κατεγράφη να σέρνει μεγαλόσωμο σκυλί με το αγροτικό του όχημα στη Βέροια. Το σκεπτικό του εισαγγελέα.

Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα – ενόψει της προκαταρκτικής εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη – αφέθηκε ο 84χρονος, που συνελήφθη σε περιοχή έξω από τη Βέροια, επειδή έδεσε στο αγροτικό του αυτοκίνητο ένα μεγαλόσωμο σκυλί και το έσερνε καθώς το όχημα βρισκόταν σε κίνηση.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη μετά από καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. κι αφού αναρτήθηκε σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης βίντεο με την πράξη του. Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Βέροιας, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε νωρίτερα ο ηλικιωμένος, αποφάσισε να αρθεί η κράτησή του, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα και να περιληφθεί στη δικογραφία το πόρισμα από την κτηνιατρική εξέταση, για να αποφασιστεί στη συνέχεια η ποινική του μεταχείριση.

Ο 84χρονος, κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι το ζώο ήταν ιδιοκτησίας του κι ότι το βρήκε δηλητηριασμένο σε κτήμα που διατηρεί, οπότε αποφάσισε να το μεταφέρει με τον παραπάνω τρόπο σε σημείο όπου το εγκατέλειψε, υποδεικνύοντας στις Αρχές το μέρος αυτό.

ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα