Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Αρνητικό το τεστ DNA στον 56χρονο κατάδικο

Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Αρνητικό το τεστ DNA στον 56χρονο κατάδικο
Θύμα κακοποίησης Getty Images/iStockphoto

Τα αποτελέσματα DNA που διενεργήθηκαν για να διαπιστωθεί αν ο 56χρονος κατάδικος ήταν εκείνος που βίασε την 22χρονη σε παραλία της Χαλκιδικής, βγήκαν αρνητικά. Ένας βοσκός βρίσκεται πλέον στο "στόχαστρο" των Αρχών.

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα DNA που έγινε στον 56χρονο κατάδικο και τρόφιμο φυλακών Κασσάνδρας, φερόμενος μέχρι πρότινος ως ο δράστης του βιασμού της 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thesstoday, τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό Αθηνών έδειξαν πως ο 56χρονος δεν είναι ο δράστης της επίθεσης και πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται σε βοσκό που ήταν κοντά στην περιοχή του περιστατικού και του οποίου σχετικό δείγμα DNA είχε σταλεί επίσης για εξέταση.

Μετά και την ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού με αυτό της καταγγέλλουσας, εκδόθηκε από τον ανακριτή Πολύγυρου ένταλμα σύλληψης σε βάρος του βοσκού, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά πρόκειται για 48χρονο, αλβανικής καταγωγής, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν τα τελευταία 24ωρα από την περιοχή. Δείγμα DNA ελήφθη από κλινοσκεπάσματα στον τόπο όπου διαμένει και εξετάστηκε εργαστηριακά.

Χαλκιδική: “Θα μπορούσα να μην ζω” – Όσα είπε η 22χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της

Σε έντρομη κατάσταση παραμένει η 22χρονη που, όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα βιασμού, σε ερημική παραλία της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο βιασμός σημειώθηκε σε ερημική τοποθεσία της Χαλκιδικής, λίγο πριν η 22χρονη ξεκινήσει τη δουλειά της σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Όπως αναφέρει το thestival, ο δράστης, όπως η ίδια αναφέρει, την ακινητοποίησε και τη βίασε. Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, ύστερα από εξέταση που έγινε στην 22χρονη προέκυψε και ιατροδικαστικά πως τελέστηκε βιασμός σε βάρος της.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά το περιστατικό, μίλησε η 22χρονη.

“Είμαι σε μεγάλο σοκ και έχω ανάγκη στήριξης από ανθρώπους γεμάτους κατανόηση, όπως η οικογένειά μου και οι νομικοί μου παραστάτες. Πήγα για ένα μπάνιο και ευτυχώς είμαι ζωντανή. Θα μπορούσα να μη βγω ζωντανή από όλο αυτό, ήταν τα λόγια της 22χρονης στο Mega.

“Ελπίζω ποτέ καμία άλλη γυναίκα να μη βρεθεί στη θέση μου, να δέχεται τόσο πισώπλατα μία τόσο άγρια επίθεση από έναν άγνωστο άντρα, και να κινδυνεύει η ψυχική και η σωματική ακεραιότητα, όπως κινδύνεψα κι εγώ”, πρόσθεσε η 22χρονη, για να καταλήξει: “Είναι λυπηρό να μην υπάρχει κανένας από τους υποτιθέμενους φύλακες, ώστε να συνδράμει και να σταματήσει την άγρια επίθεση που δέχτηκα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα