Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: “Στόχος της οικογένειας η παραδειγματική τιμωρία του ιερέα” λέει η δικηγόρος

Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: “Στόχος της οικογένειας η παραδειγματική τιμωρία του ιερέα” λέει η δικηγόρος
Μεταγωγή του ιερέα στον ανακριτή eurokinissi

Συγκλονίζει η υπόθεση βιασμού ανήλικης από ιερέα στα Πατήσια. Τι αναφέρει η δικηγόρος της.

Για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης από ιερέα στα Πατήσια μίλησε η δικηγόρος του 17χρονου, σήμερα θύματος.

Μιλώντας στον ALPHA, η δικηγόρος της 17χρονης αναφέρθηκε στην κατάσταση του κοριτσιού, τονίζοντας πως η ανήλικη είναι βαθειά τραυματισμένη και βρίσκεται σε δεινή θέση.

Όπως σημειώνει η δικηγόρος, η θέση της, η οποία είναι καταγεγραμμένη και στη διάθεση των αρχών, είναι πως ο άνθρωπος αυτός εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητά του, καθώς η οικογένεια της 17χρονης είναι βαθειά θρησκευόμενη και κοντά στην εκκλησία.

“Εμπιστευόταν τα παιδιά τους στον συγκεκριμένο ιερέα για την κατήχηση αλλά και ο ίδιος ο ιερέας προσέγγισε την ανήλικη μέσα από το μυστήριο της εξομολόγησης” είπε στη συνέχεια, ενώ εξέφρασε την απορία της σχετικά με το γιατί ένα παιδί σε αυτή την ηλικία να χρειάζεται να εξομολογείται τόσο συχνά.

Σχετικά με τις καταγγελίες του κατηγορούμενο για βίντεο που έχει στη διάθεσή του είπε: ότι η συμπεριφορά του ήταν τέτοια όπου δεν άφηνε το παιδί να εξωτερικεύει όσα βίωνε. Μαζί με την άσκηση βίας, τον βιασμό και την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης είχε και τον τρόπο και τη μεθόδευση να πείθει και να φοβίζει το παιδί ώστε να μην εκμυστηρευτεί τα όσα βίωνε.

Σε ερώτηση για το αν η υπεράσπιση θα καλέσει μάρτυρες από το κατηχητικό, η δικηγόρος είπε ότι θα επισκεφτεί τον ανακριτή και θα ζητήσουν πληθώρα ανακριτικών πράξεων προκειμένου να υποστηριχθούν οι κατηγορίες σε βάρος του ιερέα.

“Τέτοιες περιπτώσεις όπου μέσω της ιδιότητάς του έχει πρόσβαση στον ψυχισμό ενός νεαρού κοριτσιού και εκμεταλλεύονται την ανηλικότητα και τραυματίζουν το θύμα ψυχικά και σωματικά ενέχουν ιδιαίτερη ποινική απαξία” τονίζει.

Όπως σημείωσε, στόχος της οικογένειας είναι η παραδειγματική τιμωρία του θύτη έτσι ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον άλλες παρόμοιες συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα