Βίκυ Σταμάτη: Θέλησαν την πολιτική εξόντωση του Άκη

Βίκυ Σταμάτη: Θέλησαν την πολιτική εξόντωση του Άκη
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.(Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Τί είπε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο κατά την απολογία της η σύζυγος του πρώην υπουργού

Η πολιτική εξόντωση του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο “εφιάλτης” Νίκος Ζήγρας, αλλά και άλλων κατηγορούμενων αποτέλεσαν την απολογία της Βίκυς Σταμάτη, της συζύγου του πρώην υπουργού που κατηγορείται στην υπόθεση του “μαύρου πολιτικού χρήματος”.

Για δεύτερη ημέρα η Βίκυ Σταμάτη βρέθηκε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να απολογηθεί. Στοχοποίησε τον Κώστα Σημίτη λέγοντας πως έδωσε το “δακτυλίδι” στον Γιώργο Παπανδρέου με την προϋπόθεση πως ο τελευταίος θα εξοντώσει τον σύζυγο της, ενώ όπως δήλωσε:

“Ο άνδρας μου είπε ότι ο Σημίτης είναι ‘’νονός’’. Ο Παπανδρέου έχει σκοπό να μας εξοντώσει. Δέχθηκε χρήματα από ξένο ηγέτη του αραβικού κόσμου -ανέφερε το όνομα του Αραφάτ- τα οποία ζήτησε να σταλούν στον Τσοχατζόπουλο. Ο πρέσβης της χώρας επισκέφθηκε τον Τσοχατζόπουλο, του είπε υπάρχει αυτό το ποσό για σένα και ο άνδρας μου απάντησε πως δεν το γνωρίζει. Του είπε υπάρχει ένα τεράστιο ποσό που αφορά τον Παπανδρέου. Ο πρέσβης είχε σχέσεις με τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλακ και ο άνδρας μου του είπε να επισκεφθεί αυτόν. Ο Παπανδρέου που δεν είναι χαζός, φρόντιζε να αλλάξει και νόμισμα στα χρήματα».

Αναφορικά με το Νίκο Ζήγρα κατέθεσε πως “Κάποιοι άνθρωποι φέρθηκαν εγκληματικά απέναντι στον Τσοχατζόπουλο και την οικογένεια του. Αναφέρομαι στον εφιάλτη που λέγεται Ζήγρας, ο οποίος είχε ένα μεγάλο κόμπλεξ γιατί ήθελα να είναι ο Άκης στη θέση του Άκη”.

Όσο για το λογαριασμό που κατηγορείται ότι διατηρούσε στη UBS η Βίκυ Σταμάτη ανάφερε πως αφορούσε σε ασφαλιστικό συμβόλαιο. «Είτε τους αρέσει είτε όχι εγώ δεν έχω καμία σχέση με το θέμα (τις κατηγορίες). Φέρθηκα πολύ γενναία και αναφέρθηκα σε γεγονότα που έχουν σχέση με ηγετική του Αραβικού κόσμου και έναν πρώην πρωθυπουργό» εξήγησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα