Βίντεο από την επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου – Στις φλόγες περιπολικό

Διαβάζεται σε 2'
Επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου
Επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου EUROKINISSI

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει το περιπολικό έξω από την κατοικία της προέδρου του Αρείου Πάγου να φλέγεται, ύστερα από επίθεση με μολότοφ

Τις στιγμές που ακολούθησαν αμέσως μετά την επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/06) κατέγραψε βίντεο ντοκουμέντο.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που έρχονται από το σημείο, το περιπολικό που βρίσκεται έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου στην περιοχή του Παπάγου έχει τυλιχθεί στις φλόγες, οι οποίες εκτείνονται σε ύψος αρκετών μέτρων.

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής δεν έχουν ακόμα φτάσει για να προχωρήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς. Στη συνέχεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο περιπολικό, που υπέστη φθορές, επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Την έρευνα για το περιστατικό αρχικά την είχε αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, αλλά πλέον η υπόθεση πέρασε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία ελέγχει τα βίντεο που υπάρχουν από κάμερες στην περιοχή.

Πώς συνέβη η επίθεση

Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 00:45 άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ εναντίον της σκοπιάς, που βρισκόταν μπροστά από το σπίτι της πρόεδρου στην περιοχή του Παπάγου και διέφυγαν.

Από την επίθεση, σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι. Συγκεκριμένα φέρει εγκαύματα β΄ βαθμού, ενώ ακόμα δεν είναι σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους συναδέλφους του για το περιστατικό, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η αστυνομία προχώρησε στη συνέχεια σε 9 προσαγωγές από το σημείο, αλλά δεν προέκυψε κάτι εις βάρος των προσαχθέντων και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα