Βίντεο: “Έπιασαν” τον Σήφη τον κροκόδειλο στην κάμερα. Έρχεται πάλι ο κροκοδειλάκιας

Βίντεο: “Έπιασαν” τον Σήφη τον κροκόδειλο στην κάμερα. Έρχεται πάλι ο κροκοδειλάκιας

Ο Ολιβιέ Μπερά αναμένεται να πραγματοποιήσει δεύτερη προσπάθεια στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να πιάσει τον Σήφη (Vid)

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες έρχεται στην Ελλάδα ο διάσημος ερπετολόγος Ολιβιέ Μπερά προκειμένου να πιάσει τον κροκόδειλο Σήφη που ζει σε μια τεχνητή λίμνη στο Ρέθυμνο.

Όλες οι προσπάθειες για να πιαστεί ο Σήφης που έχουν γίνει από την αρχή του καλοκαιριού έχουν πέσει στο… κενό. Όλον αυτό τον καιρό, οι τοπικές Άρχές προσπαθούν με δολώματα να πιάσουν το μεγάλο ερπετό, όμως συνεχώς ξεφεύγει.

Ο ΣΚΑΙ πάντως κατάφερε να “πιάσει” τον Σήφη στην κάμερα του.

“Δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτή η ιστορία. Σε λίγο καιρό θα χειμωνιάσει για τα καλά και θα είναι αδύνατο να πλησιάσουμε την λίμνη και τον κροκόδειλο. Γι’ αυτό και μέχρι τέλος του μήνα θα τον έχουμε πιάσει”, επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο διευθυντής διαχείρισης υδραυλικών έργων του ΟΑΚ, Βαγγέλης Μαμαγκάκης.

Από τις 29 Αυγούστου που έφυγε από τη Κρήτη ο διάσημος γητευτής των κροκοδείλων, Ολιβιέ Μπερά, οι ειδικοί άλλαξαν το μενού στον Σήφη σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν. Έτσι μετά τις παγίδες με τα κοτόπουλα, ήρθαν αυτές με τα συκωτάκια και πλέον μπαίνουμε στο… Plan C.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε οι παγίδες να φύγουν.

“Υπάρχουν άνθρωποι καθημερινά που βρίσκονται στο Φράγμα και βλέπουν τον κροκόδειλο που πλησιάζει στις παγίδες αλλά δεν πιάνεται. Σε λιγάκι θα τις βγάλουμε και περιμένουμε για μία ακόμα – ελπίζουμε τελική – προσπάθεια του κ. Μπερά”, υπογράμμισε σχετικά ο κ. Μαμαγκάκης ο οποίος ανέφερε ότι ο διάσημος “κροκοδειλάκιας” θα έρθει στο νησί πιθανότατα τέλος του μήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα