Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δράση συμμορίας που λήστευε επιβάτες στο Μετρό

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δράση συμμορίας που λήστευε επιβάτες στο Μετρό
Ληστεία στο Μετρό Κεραμεικός glomex

Στο φως της δημοσιότητας πλάνα των δύο κακοποιών που διέπρατταν με την απειλή μαχαιριού ληστείες κατά συρροή σε σταθμούς του Μετρό.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση των δύο ανδρών ηλικίας 15 και 22 ετών που διέπρατταν ληστείες κατά συρροή σε σταθμούς του Μετρό και συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (31/03) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρα εξασφάλισε η ΕΡΤ.

Το οπτικό υλικό είναι από ληστεία που πραγματοποίησαν οι δύο δράστες σε επιβάτη που περίμενε το τρένο στις 27 Μαρτίου, στην αποβάθρα του σταθμού Μετρό Κεραμεικός.

Με τη χρήση λεκτικής και σωματικής βίας, όπως φαίνεται στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι δύο αλλοδαποί ακινητοποιούν τον νεαρό, και του ζητούν να τους δώσει τα χρήματά του.

Όταν αυτός αρνήθηκε, τον απείλησαν, λέγοντάς του, πως έχουν μαχαίρι και θα του κάνουν κακό. Το θύμα φοβήθηκε και τους παρέδωσε όλα τα χρήματα που είχε στις τσέπες του.

Μετά τη ληστεία, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίας Βαρβάρας, ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο Ασιάτες.

Σχετικά με τον τρόπο δράσης τους, οι δύο κατηγορούμενοι πλησίαζαν κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας, μέσα σε σταθμούς, και με τη χρήση ή απειλή βίας τους αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα ή άλλα τιμαλφή.

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις ληστειών.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα