Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Ποσειδώνος – Η στιγμή που το αυτοκίνητο παρασέρνει την 30χρονη

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Ποσειδώνος – Η στιγμή που το αυτοκίνητο παρασέρνει την 30χρονη
Τροχαίο στην Ποσειδώνος glomex

Τη στιγμή που ΙΧ πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε γυναίκα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, το μεσημέρι της Πέμπτης κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο.

Την “τρελή πορεία” του οχήματος που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της Πέμπτης (31/08) στη λεωφόρο Ποσειδώνος παρασέρνοντας μία 30χρονη γυναίκα, κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ δείχνει το ΙΧ, ο οδηγός του οποίου παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη να πέφτει με σφοδρότητα στην άτυχη γυναίκα επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, έξω από το νοσοκομείο Metropolitan.

Ο οδηγός, προκειμένου να αποφύγει διερχόμενο όχημα που είχε περάσει κανονικά με πράσινο, έπεσε πάνω σε κολόνα στη διαχωριστική νησίδα, η οποία εκτιμάται ότι είναι και αυτή που έσωσε τη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Όπως ανέφεραν μαρτυρίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, ενώ στην προσπάθειά του να αποφύγει άλλο αυτοκίνητο, χτύπησε τη γυναίκα.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση ατυχήματος από αμέλεια, ενώ δεν συνελήφθη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα