Βίντεο: Ο ‘αστυνομικός της Κωνσταντοπούλου’ αντιμέτωπος και με τους εργαζόμενους στο Πεντελικόν

Βίντεο: Ο ‘αστυνομικός της Κωνσταντοπούλου’ αντιμέτωπος και με τους εργαζόμενους στο Πεντελικόν

Σε νέους "μπελάδες" ο αστυνομικός από τον οποίο ζήτησε τον λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Υπουργείο Εργασίας, όπου είχαν κατέβει για διαμαρτυρία οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Πεντελικόν

Στην πρώτη γραμμή βρίσκεται ο αστυνομικός, με τον οποίο τα “έβαλε” η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, πριν λίγες ημέρες, στη Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από τη Βουλή.

Αυτή τη φορά, ο αστυνομικός βρέθηκε στο Υπουργείο Εργασίας, όπου από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι του ιστορικού ξενοδοχείου Πεντελικόν, που έκλεισε αιφνιδίως στις 25 Μαΐου.

Οι εργαζόμενοι κατάφεραν να μπουν στο κτίριο του υπουργείου, θέλοντας να συναντηθούν με τον υπουργό, Δημήτρη Στρατούλη.

Πριν λίγες ημέρες, η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε ζητήσει τον λόγο από τον ίδιο αστυνομικό, για την απόφαση της Αστυνομίας να ανακόψει στο ύψος της Βουλής την πορεία γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου τον ρώτησε για ποιο λόγο δεν επετράπη στους διαδηλωτές να περάσουν, ενώ θέλησε να μάθει σε ποια δύναμη της ΕΛΑΣ ανήκει ο αστυνομικός.

“Από ποιον έχετε εντολή;”, ρώτησε και πρόσθεσε ότι η Αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να κλείνει την πρόσβαση στη Βουλή.

Οι διαδηλωτές είχαν πρόθεση να φθάσουν έως το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο τα σχέδιά τους δεν προχώρησαν, καθώς αστυνομικές κλούβες παρατάχθηκαν στη Βασ. Σοφίας στο ύψος των λουλουδάδικων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα