Vodafone 3 σε 1

Vodafone 3 σε 1

H Vodafone δίνει την δυνατότητα σε όλους, υπάρχοντες και νέους συνδρομητές, να επιλέξουν πέραν της κινητής τηλεφωνίας και τις υπηρεσίες: Vodafone γ...

H Vodafone δίνει την δυνατότητα σε όλους, υπάρχοντες και νέους συνδρομητές, να επιλέξουν πέραν της κινητής τηλεφωνίας και τις υπηρεσίες: Vodafone για το Σπίτι, Vodafone για το Γραφείο και Vodafone ADSL Internet είτε ξεχωριστά είτε όλες μαζί στο Vodafone 3 σε 1, με προνομιακές χρεώσεις σε ένα λογαριασμό, καταργώντας παράλληλα το πάγιο του ΟΤΕ. Οι υπηρεσίες Vodafone Για το Σπίτι και Vodafone Για το Γραφείο αφορούν οικιακούς χρήστες, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις αντίστοιχα. Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να δέχονται κλήσεις στο σταθερό τους νούμερο μέσω της κάρτας SIM και των συσκευών που προτείνονται στο standard εξοπλισμό.



Επιπλέον, δίνεται δωρεάν η δυνατότητα φορητότητας του υπάρχοντος σταθερού αριθμού τους. Από την συσκευή τους οι χρήστες, θα μπορούν να καλούν σε σταθερά ή κινητά τηλέφωνα με τιμές αντίστοιχες της σταθερής τηλεφωνίας, εφόσον βρίσκονται εντός της γεωγραφικής ζώνης που έχουν δηλώσει ως τόπο κατοικίας ή επαγγελματική στέγη.



Το Vodafone ADSL Internet θα προσφέρει, σε όσους το επιλέξουν, γρήγορο Internet με ταχύτητες έως 12 Mbps για Downloads και έως 1Μbps για Uploads, χωρίς προπληρωμένα πάγια, με μηνιαία χρέωση που ξεκινάει από 18€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ) με δωρεάν πλήρη εξοπλισμό (router ADSL 2+). Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές που καλύπτονται από το δίκτυο DSL.



Η υπηρεσία Vodafone 3 σε 1 είναι το πρώτο triple play που κάνει την σύγκλιση των επικοινωνιών πραγματικότητα και συνδυάζει κινητό, σταθερό νούμερο και ADSL Ιnternet. Οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να συνδυάσουν τα παραπάνω με προγράμματα συμβολαίου με επιπλέον κόστος μόνον τα 30€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ).



Και για τους συνδρομητές που θέλουν να χρησιμοποιούν μόνο μία κινητή συσκευή για όλη τους την επικοινωνία προσφέρεται το νέο πρόγραμμα ομιλίας Vodafone Κλήσεις προς Σταθερά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον σταθερό νούμερο για να απαντούν στο κινητό τους τις κλήσεις προς το σταθερό τους νούμερο, όταν βρίσκονται στο σπίτι ή στο γραφείο.



Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας είτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (καλώντας 13830 για τους οικιακούς πελάτες και 1399 για εταιρικούς πελάτες).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα