Βοιωτία: Εντοπίστηκε νεκρός ο αθλητής του “παραπέντε”

Διαβάζεται σε 2'
Βοιωτία: Εντοπίστηκε νεκρός ο αθλητής του “παραπέντε”
eurokinissi

Νεκρός εντοπίστηκε στη Βοιωτία ο 60χρονος, ο οποίος αγνοείτο μετά από πτήση με “παραπέντε”.

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 60χρονου αθλητή με “παραπέντε” στη Βοιωτία.

Η πυροσβεστική ενημέρωσε ότι τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα της Τετάρτης μετά από πολύωρες προσπάθειες.

Στην πτήση συμμετείχαν δύο άτομα, ανέφερε το lamiareport, εκ των οποίων ο ένας προσγειώθηκε κανονικά στον προβλεπόμενο χώρο και είναι καλά στην υγεία του.

Ο πρώτος χειριστής του αλεξιπτώτου πλαγιάς ήταν κι αυτός που ενημέρωσε την Αστυνομία, αφού περίμενε κάποια ώρα μέχρι να διαπιστώσει και να ανησυχήσει ότι κάτι συνέβη στον άλλο χειριστή.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Κατά τις βραδινές ώρες χθες, Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για αναζήτηση αγνοούμενου ημεδαπού αιωροπτεριστή, στον ορεινό όγκο του Κιθαιρώνα.

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 15 πυροσβέστες με τις Ορειβατικές Ομάδες Έρευνας Διάσωσης της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ καθώς και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone) του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μεσημεριανές ώρες σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 αφού εντοπίστηκε ο αγνοούμενος σε δύσβατο σημείο του Κιθαιρώνα πλησίον του τοπωνυμίου «Τρεις Κορυφές», από την ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone) του Πυροσβεστικού Σώματος, τον προσέγγισαν οι Πυροσβέστες και τον μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις του πλησίον του Βυζαντινού ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μεσημεριανές ώρες σήμερα, Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα