Βόλος: Διπλή έρευνα για το άγριο περιστατικό bullying σε βάρος 7χρονου μαθητή

Διαβάζεται σε 2'
Βόλος: Διπλή έρευνα για το άγριο περιστατικό bullying σε βάρος 7χρονου μαθητή
Σχολείο (φωτογραφία αρχείου) iStock

Πυρετώδεις έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τη διερεύνηση της καταγγελίας άγριου περιστατικού bullying σε βάρος 7χρονου μαθητή, σε Δημοτικό Σχολείο του Βόλου.

Διπλή έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, τόσο σε επίπεδο Αστυνομίας όσο και από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για το άγριο περιστατικό bullying που σημειώθηκε σε Δημοτικό Σχολείο του Βόλου, με θύμα έναν 7χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, που αποκάλυψε και το γεγονός, η καταγγελία της μητέρας που 7χρονου κατατέθηκε χθες, Τρίτη (12/12) επισήμως και στη διεύθυνση του σχολείου και ερευνάται τόσο σε επίπεδο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) που διατάχθηκε από τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γιώργο Πολύζο, όσο και σε επίπεδο αστυνομίας.

Ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας αναμένεται να παραδώσει το πόρισμά του σε έναν μήνα.

Οι γονείς υπέβαλλαν μήνυση στην αστυνομία και την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου που κάνει την προανάκριση, ενώ έχουν ενημερωθεί από χθες το μεσημέρι και οι εισαγγελικές αρχές.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, το παιδί είχε συνάντηση και με παιδοψυχολόγους, στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίες.

Ο μαθητής κλήθηκε να περιγράψει τις συνθήκες του συμβάντος. Όπως φέρεται να είπε, το περιστατικό έγινε καταμεσής του προαυλίου, μπροστά από τον ιστό της σημαίας εν ώρα διαλείμματος. Μάλιστα φαίνεται ότι το παιδί υπέδειξε και τον θύτη.

Όπως έγινε γνωστό, στο προαύλιο δεν υπάρχουν “τυφλά” σημεία και είναι απορίας άξιο πώς δεν υπέπεσε ένα τέτοιο συμβάν, που φαίνεται να έγινε την ώρα του διαλείμματος, στην αντίληψη εκπαιδευτικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα