Βόλος: Βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του

Διαβάζεται σε 2'
Βόλος: Βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του
Βόλος. Εικόνα αρχείου Istock

Σορός άνδρα, που ανήκει στον 40χρονο που επιτέθηκε στον πατέρα του με ψαροντούφεκο στο Βόλο, εντοπίστηκε το πρωί στη θάλασσα στην περιοχή των Πευκακίων.

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 40χρονου, ο οποίος την Τρίτη είχε επιτεθεί με ψαροντούφεκο στον 69χρονο πατέρα του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει βαριά, καθώς η σορός του βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων.

Παράλληλα, στην περιοχή Πευκάκια εντοπίσθηκε και το ηλεκτρικό ποδήλατο με το οποίο μετακινούνταν τελευταία ο 40χρονος.

Άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου βρέθηκαν αμέσως στην περιοχή και περισυνέλεξαν τη σορό την οποία διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και μετέφεραν στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου.

Έπαιρνε τηλέφωνο στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonotanews.gr, τραγική πτυχή της υπόθεσης αποτελεί η πληροφορία ότι ο 40χρονος, περίπου δυο ώρες μετά το χτύπημα στον πατέρα του, φέρεται να τηλεφώνησε στο νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένας άνδρας κάλεσε στο μοσοκομείο και ζητούσε πληροφορίες για τον 69χρονο. Η υπάλληλος του απάντησε ότι δεν δίνονται πληροφορίες από το τηλέφωνο και τότε ο άνδρας δήλωσε πως είναι ο γιος του. «Οι συγγενείς του είναι εδώ. Άμα θέλετε, ελάτε και εσείς να ενημερωθείτε» ήταν η απάντηση που πήρε ο 40χρονος από το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος που εκείνη την ώρα δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος που πήγε με το ψαροντούφεκο στο κεφάλι είχε χτυπηθεί από τον γιο του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα