Βόλος: Πεντάχρονο αγοράκι παρασύρθηκε από λεωφορείο

Διαβάζεται σε 1'
Βόλος: Πεντάχρονο αγοράκι παρασύρθηκε από λεωφορείο
ΕΚΑΒ Eurokinissi

Αγόρι 5,5 ετών παρασύρθηκε από λεωφορείο καθώς διέσχιζε την οδό Αναπαύσεως μαζί με τη μητέρα του. Παρουσίασε λιποθυμικά επεισόδια και έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται 5,5 ετών αγοράκι που παρασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από λεωφορείο καθώς διέσχιζε την οδό Αναπαύσεως μαζί με τη μητέρα του, στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και διασωληνώθηκε, ωστόσο οι γιατροί αποφάσισαν τη μεταφορά του στο Ιπποκράτειο, διότι το παιδί παρουσίασε λιποθυμικά επεισόδια και έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 6:30μ.μ. περίπου στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Χρ. Λούλη. Το λεωφορείο που ανέβαινε την Αναπαύσεως με κατεύθυνση προς το παλιό νεκροταφείο, παρέσυρε το παιδί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, την ώρα που εκείνο περνούσε τον δρόμο με τη μητέρα του.

Μετά από λίγα λεπτά έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το αγοράκι στο Νοσοκομείο, αλλά κατά τη διενέργεια των εξετάσεων παρουσίασε υπνηλία και αποφασίστηκε η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα