Βόρεια Μακεδονία: Ο Ρετζέπι είπε ότι δεν ένιωθε σίγουρος για την ασφάλειά του αν εμφανιζόταν στη Βουλή

Βόρεια Μακεδονία: Ο Ρετζέπι είπε ότι δεν ένιωθε σίγουρος για την ασφάλειά του αν εμφανιζόταν στη Βουλή
O Ρετζέπι facebook

Ο βουλευτής του BESA, που βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής κρίσης, εμφανίστηκε και αμφισβήτησε τα πάντα, ακόμα και το ότι έχει διαγραφεί.

Λίγες μόνο ημέρες αφότου δεν είχε εμφανιστεί στη Βουλή της Βόρειας Μακεδονίας για να στηρίξει την πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης (αφού τέτοια απόφαση είχε πάρει το BESA) ο Κάστριοτ Ρετζέπι όχι μόνο επανεμφανίστηκε αλλά αμφισβήτησε την… πραγματικότητα.

Ο Αλβανόφωνος βουλευτής, ο οποίος διαγράφηκε με απόφαση του Μπιλάλ Κασάμι, τόνισε ότι δεν αποδέχεται τη διαγραφή του αλλά ούτε και την απόφαση του κόμματος να εγκαταλείψει τον κυβερνητικό συνασπισμό και να στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας!

“Μέχρι να λάβω επίσημη απόφαση από το κόμμα, ότι διαγράφομαι εξακολουθώ να είμαι και βουλευτής αλλά και αντιπρόεδρος και συντονιστής της κοινοβουλευτικής ομάδας είπε ο Ρετζέπι χαρακτηριστικά αφήνοντας τους πάντες εμβρόντητους!

Συνέχισε όμως στον ίδιο ρυθμό: Η συμμετοχή του BESA στον κυβερνητικό συνασπισμό υπό τον Ζόραν Ζάεφ ισχύει κανονικά. Δεν έχει εγκαταλείψει την κυβέρνηση το κόμμα μας. Δεν εγκαταλείπεις μία κυβέρνηση με ποσταρίσματα στο facebook και δηλώσεις. Υπάρχουν όργανα στο κόμμα που πρέπει να συνεδριάσουν για να συμβεί αυτό”.

Τέλος, ρωτήθηκε, γιατί δεν έδωσε το παρόν στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας. “Σκέφτηκα να πάω αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησα ότι δεν έχουμε γίνει ακόμα σκανδιναβία. Δεν ήμουν σίγουρος για την ασφάλειά μου και τη σωματική μου ακεραιότητα” υπογράμμισε ο Ρετζέπι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα