Βραυρώνα: Γεμάτο φιάλες προπανίου το παρασκευαστήριο ναρκωτικών

Βραυρώνα: Γεμάτο φιάλες προπανίου το παρασκευαστήριο ναρκωτικών
Άνδρες της Πυροσβεστικής (Αρχείο) ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Στο υπόγειο της οικίας βρέθηκαν δέματα με κάνναβη και υλικά τυποποίησης ναρκωτικών, όπως και πλήθος από φιάλες προπανίου, τις οποίες ο ενοικιαστής της οικίας και πατέρας ενός εκ των τραυματιών ισχυρίστηκε ότι της κατείχε για την εργασία του.

Συνεχίζεται η έρευνα της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η έκρηξη στο υπόγειο οικίας το βράδυ, επί της Λ. Βραυρώνος 58, στο Μαρκόπουλο.

Από την δυνατή έκρηξη και φωτιά που προκλήθηκε, ο χώρος διαλύθηκε και τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο 28χρονοι Έλληνες που βρίσκονταν στο υπόγειο εκείνη την στιγμή. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου έχουν διασωληνωθεί και νοσηλεύονται φρουρούμενοι, ενώ έχουν υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα στα σώματά τους.

Στο υπόγειο βρέθηκαν δέματα κάνναβης, υπολείμματα ενδεχομένως και άλλων ναρκωτικών που πρέπει να αναλυθούν, υλικά και εξοπλισμός που παραπέμπουν σε εργαστήριο και παρασκευαστήριο ναρκωτικών, ενώ υπήρχε και πλήθος από φιάλες προπανίου, με τον λόγο της έκρηξης να παραμένει άγνωστος και υπό διερεύνηση, δηλαδή αν υπήρξε κάποια διαρροή εκείνη την στιγμή και κάποια συγκεκριμένη ενέργεια που προκάλεσε την έκρηξη ή κάποια διαδικασία επεξεργασίας ναρκωτικών ουσιών, καθώς οι δύο νεαροί δεν βρίσκονται σε θέση να καταθέσουν.

Ως προς τις φιάλες προπανίου ο 67χρονος Ελβετός ενοικιαστής την οικίας και πατέρας του ενός νεαρού ισχυρίστηκε στην Αστυνομία πως αυτές τις κατείχε ο ίδιος για την εργασία του, ωστόσο έχει προσαχθεί και εκείνος και εξετάζεται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα