Βραυρώνα: Οι κάμερες που “πρόδωσαν” τον πατέρα που πέταξε στα σκουπίδια το μωρό του

Διαβάζεται σε 2'
Βραυρώνα: Οι κάμερες που “πρόδωσαν” τον πατέρα που πέταξε στα σκουπίδια το μωρό του

Ο πατέρας παραδέχτηκε τελικά την πράξη του πλην όμως ισχυρίστηκε πως το μωρό ήταν ήδη νεκρό. Αντιθέτως, η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το παιδί γεννήθηκε ζωντανό, αν και θα ήταν πολύ δύσκολο να επιβιώσει.

Καρέ-καρέ κατέγραψαν οι κάμερες του ξενοδοχείου που εργαζόταν το νεαρό ζευγάρι από το Νεπάλ, τις κινήσεις του 25χρονου πατέρα, από την στιγμή που βγαίνει από το δωμάτιό τους με τις σακούλες που μέσα σε μία από αυτές ήταν το μωρό του, μέχρι την στιγμή που περνάει από τον διάδρομο, βγαίνει έξω και πετάει τις δύο σακούλες που κρατάει στα χέρια του, στον κάδο απορριμμάτων.

Αν και αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, υπό το βάρος των στοιχείων και των αποκαλύψεων, παραδέχτηκε την πράξη του πλην όμως ισχυρίστηκε πως το μωρό ήταν ήδη νεκρό. Αντιθέτως όμως η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το παιδί έστω για λίγο γεννήθηκε ζωντανό αν και θα ήταν πολύ δύσκολο να επιβιώσει και δεν αναζήτησαν καθόλου βοήθεια.

Η μητέρα νόμιζε πως το παιδί γεννήθηκε νεκρό κάτω από αυτές τις συνθήκες ενώ το ζευγάρι ισχυρίστηκε πως η 24χρονη είχε πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, είχε πάει μόλις μία φορά σε γυναικολόγο που διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος και την ενημέρωσε για την δύσκολη εγκυμοσύνη που θα είχε. Έκτοτε δεν αναζήτησαν ιατρική βοήθεια ούτε καν όταν η 24χρονη ένιωσε πόνους και προτίμησαν να κλειστούν στο δωμάτιο και να γεννήσει μόνη της στην τουαλέτα.

Τα στοιχεία άλλωστε το μαρτυρούσαν αυτόν αφού οι αστυνομικοί βρήκαν παντού αίμα στον χώρο και ειδικά στην λεκάνη της τουαλέτας.

Η 24χρονη μάλιστα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» σε σοβαρή κατάσταση, αφού έχει χάσει πολύ αίμα και έχει χρειαστεί να της δοθούν και πολλές φιάλες προσπαθώντας οι γιατροί να σταθεροποιήσουν την υγεία της.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το έμβρυο τελικά νεκρό, μέσα σε ένα από τα μεγάλα κοντέινερ που χρησιμοποιεί ο Δήμος για την προσωρινή απόθεση απορριμμάτων από κάδους.

Εκ πρώτης όψεως το υπολογίζουν ως τουλάχιστον 5 μηνών έμβρυο, η ακριβής ηλικία του όμως θα διαπιστωθεί την Δευτέρα που θα γίνει λεπτομερής νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η κάκωση που είχε στο κεφάλι αποδίδεται στην σύνθλιψη των απορριμμάτων που έγινε στα κοντέινερ.

Ο 25χρονος πατέρας με την σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα