Βραυρώνα: Ποινική δίωξη στους γονείς του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια

Διαβάζεται σε 1'
Βραυρώνα: Ποινική δίωξη στους γονείς του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια
Περιπολικό της Αστυνομίας Eurokinissi

Οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε χωματερή στη Βραυρώνα διώκονται για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού

Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού ασκήθηκε σε βάρος του άνδρα από το Νεπάλ που ομολόγησε ότι πέταξε στα σκουπίδια στην περιοχή της Βραυρώνας το νεογέννητο βρέφος του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου.

Να σημειωθεί ότι η δίωξη στρέφεται και κατά της μητέρας του νεογνού, η οποία παραμένει φρουρούμενη, ενώ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αφού έχει χάσει πολύ αίμα και έχει χρειαστεί να της δοθούν και πολλές φιάλες προσπαθώντας οι γιατροί να σταθεροποιήσουν την υγεία της.

 

Ο δικαστικός λειτουργός αναμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την υπόθεση, το οποίο και θα δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του νεογνού.

Κυρίως θα απαντήσει στο κρίσιμο ζήτημα ως προς αν το νεογνό γεννήθηκε ή όχι ζωντανό, θέμα που θα κρίνει και την κατηγορία που θα αποδοθεί τελικά στους δύο γονείς οι οποίοι σε αυτήν την φάση είναι αντιμέτωποι με κακούργημα.

Ο κατηγορούμενος πατέρας του νεογνού, που φέρεται να ομολόγησε ότι το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, φαίνεται να ισχυρίζεται πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα