Βρέθηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί στο Περιστέρι

Βρέθηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί στο Περιστέρι
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της ανήλικης που αγνοείτο τα τελευταία δύο 24ωρα, καθώς εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Λήξη συναγερμού για την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από τις 19 Απριλίου, κινητοποιώντας τις αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η ανήλικη δεν είχε δώσει σημεία ζωής τα τελευταία 24ωρα, προκαλώντας ανησυχία στην οικογένειά της αλλά και στον οργανισμό, ο πρόεδρος του οποίου ανέφερε ότι “βρίσκεται εγκλωβισμένη σε επικίνδυνη κατάσταση”, κάνοντας λόγο για κύκλωμα “lover boys” που δρα μέσω social media.

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση της ανήλικης Φωτεινής στις 20.04.2022, προχωρώντας άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Εν τέλει, η 15χρονη βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, είναι καλά στην υγεία της, ενώ φέρεται να οδηγείται στο ΑΤ Περιστερίου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εντοπίστηκε, πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, η 15χρονη για την οποία είχε δηλωθεί την 19/04/2022 η εξαφάνισή της. Η 15χρονη είναι καλά στην υγεία της”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα