Warhawk για PS3

Warhawk για PS3

Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται πλέον online! Και το μέλλον ξεκινά αυτό το καλοκαίρι με την κυκλοφορία του Warhawk σε δίσκο Blu-ray

Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται πλέον online! Και το μέλλον ξεκινά αυτό το καλοκαίρι με την κυκλοφορία του Warhawk σε δίσκο Blu-ray. Το Warhawk σας μεταφέρει σε ένα διαδικτυακό multiplayer κόσμο πολεμικών μαχών, από τις οποίες μόνο οι πλέον μανιώδεις, πειθαρχημένες, αλλά και προνοητικές ομάδες στρατιωτών θα μείνουν «όρθιες» στο τέλος της ημέρας. Αποκλειστικά στο PLAYSTATION3 (PS3) και διαθέσιμο για διαδικτυακό παιχνίδι μέσω του PLAYSTATION Network (PSN), το Warhawk θα συγκεντρώσει ομάδες gamers από ολόκληρο τον πλανήτη, δίνοντας τη δυνατότητα ένοπλων συγκρούσεων και οργάνωσης της στρατηγικής μέσω ζωντανής φωνητικής επικοινωνίας.



Υπερασπιστείτε τους εαυτούς σας στις online μάχες ή καταταγείτε στις δυνάμεις των Eucadian ή των Chernovan λαμβάνοντας μέρος στη δράση των πολυάριθμων game modes: εξολοθρεύστε «ό,τι κινείται» στο «Team Deathmatch», επιτεθείτε και κατακτήστε στο «Zone mode» ή εκτελέστε με χειρουργική ακρίβεια στο «Capture the Flag».



Μπορείτε να εξαπολύσετε επιθέσεις πεζοί, ελέγχοντας τανκ, οδηγώντας στρατιωτικό τζιπ, ή από το πιλοτήριο του τρομακτικού Warhawk. H ανελέητη δράση δεν τελειώνει ποτέ! Θα γίνετε μέλος μιας διαδικτυακής κοινότητας με πολυάριθμες ομάδες και «φυλές», αλλά και πλήρη υποστήριξη στατιστικών, βαθμολογιών, εμβλημάτων και βραβείων, προκειμένου να αναγνωρίζονται οι κορυφαίοι στα πεδία των μαχών.



Θα έχετε την ευκαιρία να πετάξετε με το Warhawk πάνω από τα πεδία των μαχών, «κλειδώνοντας» τους στόχους με τους πυραύλους σας και να εμπλακείτε σε μάχες μέχρι τελικής πτώσης. Θα κατευθύνετε το Warhawk, χρησιμοποιώντας τους αντίστοιχους αισθητήρες κίνησης του ασύρματου χειριστηρίου SIXAXIS και προσομοιώνοντας τις κινήσεις των πραγματικών αεροσκαφών (roll, pitch και yaw).



Θα βιώσετε την ένταση των εκτεταμένων επιθέσεων με τανκς, ενώ αυτά κινούνται προς τις γραμμές των εχθρών. Θα διαχειριστείτε τις αποθήκες οπλισμού, μέχρι να εξαντληθούν και τα τελευταία πυρομαχικά κι ενώ τα εχθρικά στρατεύματα θα φτάνουν κατά κύματα στους τοίχους της βάσης σας. Θα καταλάβετε τα τζιπ των εχθρών, τα οποία είναι εξοπλισμένα με ρουκέτες, φλογοβόλα, νάρκες, πυραύλους εδάφους-αέρος, χειροβομβίδες, τουφέκια και πολλά ακόμη. Είτε βρίσκεστε στον αέρα, είτε πεζοί στο έδαφος, είτε μέσα σε κάποιο όχημα, μην ξεχνάτε: Δεν παύετε να είστε η λεία κάποιου εχθρού.



Θα μεταδώσετε εντολές και θα οργανώσετε τις ενέργειες της ομάδας σας, χρησιμοποιώντας το τεχνολογίας Bluetooth ακουστικό και μικρόφωνο JABRA 135, το οποίο θα κυκλοφορεί με την Blu-ray έκδοση του παιχνιδιού. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε και να οργανώσετε τους στρατιώτες σας, αντιμετωπίζοντας τις αντίπαλες ομάδες. Μικρό και διακριτικό, ιδιαίτερα εύχρηστο και με αυτονομία 8 ωρών (ομιλίας), το ακουστικό Bluetooth JABRA 135 είναι ο ιδανικός σύμμαχος σας, προκειμένου να επιβιώσετε στη -γεμάτη αδρεναλίνη- πολεμική περιπέτεια του Warhawk.



Mε τα γραφικά υψηλής ευκρίνειας και την πλήρη διαδικτυακή υποστήριξη, που μόνο η ισχύς του PLAYSTATION3 μπορεί να προσφέρει, το Warhawk αναμένεται να αλλάξει των κόσμο των παιχνιδιών online μαχών, με την άφιξη του αυτό το καλοκαίρι.



Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα