White Knight Chronicles

White Knight Chronicles

Στο White Knight Chronicles θα ζήσεις μια περιπέτεια γεμάτη μαγεία, μάχες με σπαθιά και ίντριγκες, που σου επιτρέπει να χτίσεις τον ήρωα σου, όπως ...

Στο White Knight Chronicles θα ζήσεις μια περιπέτεια γεμάτη μαγεία, μάχες με σπαθιά και ίντριγκες, που σου επιτρέπει να χτίσεις τον ήρωα σου, όπως ακριβώς επιθυμείς. Στο White Knight Chronicles θα ζήσετε μια περιπέτεια γεμάτη μαγεία, μάχες με σπαθιά και ίντριγκες, που επιτρέπει στον παίχτη να χτίσει την συνολική εμπειρία και να δημιουργήσει τον ήρωα του, όπως ακριβώς επιθυμεί.



Το παιχνίδι διαδραματίζεται στον κόσμο του Balandor, πατρίδα του επιβλητικού Λευκού Ιππότη (White Knight). Στόχος σου είναι να εντοπίσεις μια πριγκίπισσα που κρατείται αιχμάλωτη, εξερευνώντας βουνά, κάστρα και πόλεις, και να εξολοθρεύσεις τους εχθρούς. Παίζεις το ρόλο του Leonard, ο οποίος, μετά από μία επίθεση της οργάνωσης με το όνομα “Magi” στο κάστρο του, βρίσκει μία μαγική πανοπλία, που του παρέχει τη δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε έναν τεράστιο και παντοδύναμο ιππότη. Έτσι, ξεκινάει μια περιπέτεια εκδίκησης και σωτηρίας.



Το White Knight Chronicles προσφέρει στον παίχτη την επιλογή online ή offline παιχνιδιού. Παίζοντας online, με παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο, χτίζετε το δικό σας θρύλο, έχοντας τη δυνατότητα να περιπλανηθείτε οπουδήποτε θελήσετε. Θα συναντήσετε παίκτες με τους οποίους μπορείτε να συνεργαστείτε. Μπορείτε να εξερευνήσετε μαζί, να ενταχθείτε σε κοινότητες («guilds») ή να χτίσετε τα δικά σας σπίτια στις διαδικτυακές πόλεις. Παίζοντας offline, μπορείτε να υποδυθείτε τον ταπεινό υπηρέτη Leonard, που ξεκλειδώνει τις δυνάμεις του White Knight και ξεκινά για να ελευθερώσει την πριγκίπισσα σε μια περιπέτεια με απρόβλεπτη εξέλιξη.







White Knight Chronicles – Online experience


Ανέβηκε από sonyplaystation3. – Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα παιχνίδια και online gaming.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα