WIND Mad Scanner

WIND Mad Scanner

Η WIND σε συνεργασία με το Mad προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της τη νέα υπηρεσία Mad Scanner

Η WIND σε συνεργασία με το Mad προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της τη νέα υπηρεσία Mad Scanner. Το Mad Scanner δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βρίσκουν άμεσα τον πλήρη τίτλο ενός τραγουδιού που δεν γνωρίζουν, καθώς και τον καλλιτέχνη που το ερμηνεύει ανάμεσα από 4 εκατομμύρια ελληνικούς και ξένους τίτλους (Η υπηρεσία δεν αναγνωρίζει θέματα ethnic ή κλασικής μουσικής).



Όλοι οι συνδρομητές WIND ανεξάρτητα από το είδος της συσκευής ή της σύνδεσης που διαθέτουν έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία MAD Scanner. Αρκεί να καλέσουν στο 1432 (επιλογή 3), να τοποθετήσουν το κινητό τους για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα κοντά στην πηγή του ήχου και αμέσως μετά θα λάβουν ένα απαντητικό μήνυμα με τον τίτλο του τραγουδιού και το όνομα του ερμηνευτή.



Το απαντητικό γραπτό μήνυμα που θα λάβει ο χρήστης για την επιτυχή αναγνώριση έχει χρέωση 0,5355 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). Η κλήση στο 1432 χρεώνετε με 0,0168 ανά δευτερόλεπτο (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ, η κλήση τερματίζει αυτόματα στα 20’’ μετά την επιλογή 3)



Στην περίπτωση που το συγκεκριμένο τραγούδι δεν συμπεριλαμβάνεται στη βάση δεδομένων ή η ηχογράφηση έχει διάρκεια μικρότερη των 20 δευτερολέπτων ή δεν είναι αρκετά καθαρή, τότε ο χρήστης λαμβάνει ένα ενημερωτικό γραπτό μήνυμα χωρίς χρέωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα