WIND Music Non Stop

WIND Music Non Stop

Τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Music Non Stop φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η WIND, αποκλειστικά για τους πελάτες της!

Τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Music Non Stop φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η WIND, αποκλειστικά για τους πελάτες της! Νέοι και υπάρχοντες συνδρομητές έχουν πλέον τη δυνατότητα να κατεβάσουν νόμιμα, απεριόριστα τραγούδια στο κινητό ή στον υπολογιστή τους μόνο με €5,99 το μήνα.



Με τη νέα υπηρεσία οι συνδρομητές της WIND απολαμβάνουν:



• Download έως 1000 τραγουδιών μόνο με €5,99 (συμπ. ΦΠΑ) το μήνα



• Εύκολη ενεργοποίηση της υπηρεσίας είτε μέσω του WIND Plus, είτε μέσω διαδικτύου (
www.windplus.gr ) είτε στέλνοντας δωρεάν, κενό SMS στο 19482*



• Επιλογή download και από το κινητό μέσω WIND Plus αλλά και το Internet στο
www.windplus.gr



• Δυνατότητα να ακούσουν τα τραγούδια από κινητό, υπολογιστή, mp3 players και CD που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι.



Η νέα υπηρεσία προσφέρει μια πλούσια συλλογή αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, η οποία εμπλουτίζεται καθημερινά. Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη από δεκάδες μοντέλα κινητών, υπάρχοντα και νέα, ωστόσο οι χρήστες δεν χρειάζονται απαραίτητα συμβατή συσκευή καθώς η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και μέσω Web.



Το WIND Music Non-Stop είναι μία από τις πρώτες παρόμοιες προσφορές παγκοσμίως και η πλέον ανταγωνιστική καθώς εκτός από το μηνιαίο τέλος δεν περιλαμβάνει επιπλέον κόστη download, ενώ τα τραγούδια είναι διαθέσιμα για όσο διάστημα οι συνδρομητές είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία.



*Η πρόσβαση στο WIND Plus κοστίζει €0,49/επίσκεψη ή €3,49/μήνα με το WIND Plus Non Stop. Η ενεργοποίηση του WIND Plus Non Stop που προσφέρει απεριόριστη πλοήγηση πραγματοποιείται με την αποστολή της εντολής Plus μέσω δωρεάν SMS στο 19348 για συνδρομητές συμβολαίου και 19349 για πελάτες καρτοκινητής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα