Χαλάνδρι: Ποινή κάθειρξης 21 ετών στη γυναίκα που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της έξω από το σπίτι του

Χαλάνδρι: Ποινή κάθειρξης 21 ετών στη γυναίκα που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της έξω από το σπίτι του
Φωτογραφία αρχείου ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Με ποινή κάθειρξης 21 ετών καταδικάστηκε η γυναίκα που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι. Παρούσα στο συμβάν ήταν και η ανήλικη κόρη τους.

Ποινή κάθειρξης 21 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Κλοντιάνα Τσέλο, τη γυναίκα που το 2021 πυροβόλησε κατά του πρώην σύντροφό της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι ενώ εκείνος συνοδευόταν από την ανήλικη κόρη τους.

Καταπέλτης ήταν και ο εισαγγελικός λειτουργός, ο οποίος ζήτησε την καταδίκη της για όλα τα αδικήματα που της έχουν αποδοθεί, δηλαδή απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ανέφερε μεταξύ άλλων στην εισήγησή του:

“Η κατηγορούμενη σκόπευσε και έπληξε σε ζωτικά σημεία το θύμα. Η εμπλοκή στο όπλο έσωσε το θύμα από το μακάβριο τέλος. Η κατηγορούμενη προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με το όπλο και στη συνέχεια με μια πέτρα.

Όλοι οι ισχυρισμοί της δε στέκουν στην κοινή λογική”.

Νωρίτερα, η κατηγορουμένη επιχείρησε ενώπιον τακτικών δικαστών και ενόρκων να αποδείξει την αθωότητά της, κάνοντας λόγο για εγκληματικό σχέδιο σε βάρος της από τον πρώην σύντροφό της και άλλων προσώπων που στόχο είχαν τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο.

Περιγράφοντας τα όσα έλαβαν χώρα εκείνο το μεσημέρι, είπε: “περίπου στις 3 βλέπω το αυτοκίνητο του. Περιμένω να βγουν από το αμάξι. Έχει ανοίξει τη γκαραζόπορτα με το κοντρόλ. Βγήκε από το αμάξι το παιδί και ήρθε στην αγκαλιά μου. Γυρίζω το κεφάλι μου και αυτός με έχει σημαδέψει στο κεφάλι με το όπλο του.

Του λέω τι βλακείες κάνεις! Αρπάζω το όπλο, έμοιαζε με παιδικό. Εκείνος ορμάει πάνω μου. «Φέρτο ηλίθια! Θα σε σκοτώσω! Πες στο παιδί να έρθει πίσω, θα σε σκοτώσω και τις δυο!». Ήμουν σε καθεστώς τρόμου. Πάνω στο διαπληκτισμό δεν ξέρω που πήγαιναν οι σφαίρες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα