Χαλκίδα: Κλειστά τα σχολεία λόγω καύσωνα

Διαβάζεται σε 1'
Χαλκίδα: Κλειστά τα σχολεία λόγω καύσωνα
INTIME

Κλείνουν προσωρινά τα δημοτικά σχολεία της Χαλκίδας λόγω υπερβολικά υψηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βάκα.

Σε προσωρινή διακοπή της λειτουργίας των σχολειών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα προχωρήσει ο δήμος Χαλκιδέων λόγω καύσωνα.

Συγκεκριμένα, η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα γνωστοποίησε την αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων, Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού), από αύριο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

Η απόφαση αυτή κρίθηκε απαραίτητη για την προστασία των μαθητών από την έκθεσή τους στις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που προβλέπεται να σημειωθούν στην περιοχή σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Να επισημανθεί ότι, οι Παιδικοί Σταθμοί, τα Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ του Δήμου Χαλκιδέων θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς δεν πρόκειται για υποχρεωτική εκπαίδευση και η προσέλευση των παιδιών είναι προαιρετική.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα