Χαλκίδα: Συνελήφθη άνδρας που πήγε να εμβολιαστεί στη θέση άλλου

Χαλκίδα: Συνελήφθη άνδρας που πήγε να εμβολιαστεί στη θέση άλλου
Εμβόλιο κατά του κορονοϊού AP

Η κοπέλα που συνόδευε τον άντρα που επρόκειτο να εμβολιαστεί, προσποιούμενος εκείνον που έπρεπε να εμβολιαστεί, ισχυρίστηκε πως η συμφωνία έγινε για 100 ευρώ.

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, δύο Έλληνες (άνδρας και γυναίκα), οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες μετέβησαν σε Δημόσιο Νοσοκομείο της περιοχής και παρουσιάστηκαν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου ο άνδρας (ο οποίος συνοδευόταν από την γυναίκα) να εμβολιαστεί κατά του COVID 19, σε ήδη προγραμματισμένο ραντεβού σε στοιχεία άλλου ατόμου.

Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, περιλαμβάνονται ακόμη δύο άτομα με τις ίδιες κατηγορίες και συγκεκριμένα ο άνδρας, για λογαριασμό του οποίου θα ενεργούσε τον εικονικό εμβολιασμό ο συλληφθείς, καθώς και ένας ακόμη άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με την έρευνα, φέρεται να συνεργάστηκε με την συλληφθείσα και να της παρέδωσε τα στοιχεία ταυτότητας του ατόμου που δήθεν θα εμβολιαζόταν.

Η κοπέλα που συνόδευε τον άντρα που επρόκειτο να εμβολιαστεί, προσποιούμενος εκείνον που έπρεπε να εμβολιαστεί, ισχυρίστηκε πως η συμφωνία έγινε για 100 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα