Χαλκιδική: 13χρονη τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση σκαφών

Διαβάζεται σε 1'
Σκάφος του Λιμενικού (φωτογραφία αρχείου)
Σκάφος του Λιμενικού (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Μια 13χρονη τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση του σκάφους στο οποίο επέβαινε με άλλο επαγγελματικό σκάφος, στη νήσο Διάπορος στη Χαλκιδική.

Μια 13χρονη από τη Ρουμανία τραυματίστηκε στο πόδι, ύστερα από ατύχημα που σημειώθηκε χθες, Δευτέρα (02/09), από τη σύγκρουση σκαφών στη νήσο Διάπορος στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμενικό Φυλάκιο του Όρμου Παναγιάς του Λιμεναρχείου Ιερισσού για τον τραυματισμό μίας 13χρονης αλλοδαπής (υπήκοος Ρουμανίας) επιβαίνουσας σε εκμισθούμενο επαγγελματικό σκάφος ελληνικής σημαίας στη θαλάσσια περιοχή “Γαλάζια νερά” της νήσου Διάπορου.

Ειδικότερα, η 13χρονη τραυματίστηκε στο πόδι, μετά από σύγκρουση του σκάφους στο οποίο επέβαινε με έτερο επαγγελματικό σκάφος ελληνικής σημαίας.

Η ανήλικη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γ. Γεννηματάς, για την παροχή ιατρικής περίθαλψης. Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή του Όρμου Παναγιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα