Χαλκιδική: Νέα στοιχεία στη Δικαιοσύνη για το λούνα παρκ όπου πέθανε 19χρονος

Διαβάζεται σε 2'
Χαλκιδική: Νέα στοιχεία στη Δικαιοσύνη για το λούνα παρκ όπου πέθανε 19χρονος
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Υπόμνημα με νέα στοιχεία για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο πατέρας του.

Υπόμνημα με νέα στοιχεία, τα οποία έχουν να κάνουν με το δυστύχημα στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο πατέρας του, Γ. Καμπαίλης.

Ο ίδιος βρέθηκε στο δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου για δεύτερη φορά, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν ο Αν. Δέδες, τεχνικός πραγματογνώμονας που έχει ασχοληθεί με την υπόθεση.

Κατά την έξοδο του, ο Γ. Καμπαίλης δήλωσε σχετικά: «Καταθέσαμε ένα υπόμνημα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. Η δικαιοσύνη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να συντάξει κατηγορητήριο. Είναι μια μπλεγμένη ιστορία, αλλα για τα δικά μου δεδομένα είναι απλή. Έχω δηλώσει ότι η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία και θα πρέπει οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν έχω φόβο πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος ανέφερε πως «η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε τον λόγο της ότι θα κινηθεί τάχιστα η διαδικασία. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει κατατεθεί το πόρισμα και η έκθεση τεχνικού ελέγχου, που έγινε κατόπιν αίτησής μας, για να διαπιστωθεί κατά πόσο το μηχάνημα πληρούσε τις προδιαγραφές».

Το χρονικό

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας (19/8), με τον 19χρονο να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια των αδελφών και της μητέρας του.

Όπως περιγράφεται στην αναφορά της ΕΛ.ΑΣ., ενώ βρισκόταν σε παιχνίδι μαζί με τον αδελφό του, έσπασε ένα από τα καθίσματα του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 19χρονο στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας, όπου διαπίστωσαν οι γιατροί ότι ήταν ήδη αργά και πως ο άτυχος νεαρός είχε καταλήξει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα