Χαλκιδική: Νεκρό δελφίνι βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Χαλκιδική: Νεκρό δελφίνι βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα
grtimes

Δελφίνι βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής. Εντοπίστηκε νεκρό από λουόμενους που το έβγαλαν στην ακτή.

Μπροστά σ’ ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι λουόμενοι στην παραλία στα Νέα Πλάγια της Χαλκιδικής, το απόγευμα του Σαββάτου (20/08), καθώς αντίκρισαν ένα νεκρό δελφίνι.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου ενώ η παραλία και τα beach bar της περιοχής ήταν γεμάτα από κόσμο, λουόμενοι είδαν από μακριά να πλέει κάτι στη θάλασσα. Όπως αναφέρει το GRTIMES, κάποιοι από αυτούς κολύμπησαν, έφτασαν κοντά στο σημείο που έπλεε το θαλάσσιο θηλαστικό, το οποίο δυστυχώς ήταν νεκρό, και το έβγαλαν στην ακτή.

Μετά από λίγη ώρα, στο σημείο που εντοπίστηκε το νεκρό δελφίνι, έφτασαν άντρες του λιμενικού Νέων Μουδανιών, όπου και ενημέρωσαν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας για το συμβάν.

Σύμφωνα με το δηλώσεις του αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Τρίγλιας του Δήμου Νέας Προποντίδας Γιάννη Καραπανταζή στο GRTIMES, το δελφίνι περισυνέλλεξαν το πρωί της Κυριακής (21/8).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το νεκρό δελφίνι δεν ήταν κακοποιημένο, ούτε σε αποσύνθεση. Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις, ήταν λίγο μεγαλύτερο από ένα μέτρο και ζύγιζε περίπου 60 κιλά. Το δελφίνι θάφτηκε σε ένα σημείο που υπάρχει για τέτοιες περιπτώσεις κοντά στη Νέα Τρίγλια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα