Χαλκιδική – Πατέρας 8χρονης: “Δεν μας έχουν πει τίποτα από την κατασκήνωση”

Διαβάζεται σε 2'
Πισίνα (φωτογραφία αρχείου)
Πισίνα (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της 8χρονης που βρέθηκε νεκρή σε πισίνα κατασκήνωσης, στη Χαλκιδική.

Εξηγήσεις για τον θάνατο του παιδιού του, ζητά ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική.

«Δεν ξέρω αν υπήρχε επίβλεψη. Δεν μας έχουν πει τίποτα από την κατασκήνωση. Φοβάμαι ότι το παιδί μπορεί να πνίγηκε καθώς κολυμπούσε με τα άλλα παιδιά και να μην το κατάλαβαν εκείνη την ώρα, αλλά πολύ αργότερα», είπε ο πατέρας της 8χρονης μιλώντας στον Alpha.

Το περασμένο Σάββατο η 8χρονη αναχώρησε με τον πατέρα της από τη Θεσσαλονίκη για μια εβδομάδα διακοπών στην συγκεκριμένη κατασκήνωση της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του άτυχου κοριτσιού, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που θα έβλεπε τους φίλους που είχε γνωρίσει στην περσινή κατασκηνωτική περίοδο.

«Στείλαμε το παιδί μας να χαρεί με τους φίλους του τις διακοπές του και μας το έφεραν πίσω νεκρό», λέει συντετριμμένη γιαγιά της μικρής.

Χαλκιδική: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 8χρονης

Από πνιγμό έχασε τη ζωή της η 8χρονη που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην πισίνα κατασκήνωσης, στην Κρυοπηγή Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr  λίγο πριν τις 10 το πρωί ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται, τα ευρήματα έδειξαν ότι το παιδάκι πέθανε από πνιγμό, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές πληροφορίες ότι εντοπίστηκε μόνο του μέσα στην πισίνα της κατασκήνωσης.

Δύο συλλήψεις για τον θάνατο του κοριτσιού

Το πρωί της Τετάρτης, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χαλκιδικής η 19χρονη ομαδάρχισσα, η οποία συνελήφθη χθες, βάσει του άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα που αφορά στο αδίκημα της έκθεσης, όταν δηλαδή κάποιος αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που έχει υπό την προστασία του. Το ίδιο και ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης που συνελήφθη τα ξημερώματα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Και οι δύο, πάντως, μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα