Χαλκιδική: Πώς συνέβη η τραγωδία στο λούνα παρκ – “Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα”

Διαβάζεται σε 2'
Χαλκιδική: Πώς συνέβη η τραγωδία στο λούνα παρκ – “Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα”
ERTNEWS.GR

Μπροστά στα μάτια της μητέρας του και των αδερφών του έχασε τη ζωή του ο 19χρονος σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Πώς συνέβη το δυστύχημα, τι λέει ο αδερφός του. Εξαφανίστηκε ο χειριστής.

Σε λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, διασκέδαζε με την οικογένεια του 19χρονος, όταν το παιχνίδι στο οποίο βρισκόταν έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός από τη Βέροια, ο οποίος παραθέριζε στη Χαλκιδική με την οικογένειά του, επισκέφτηκε το βράδυ της Δευτέρας το λούνα παρκ για να διασκεδάσει και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, όταν έσπασε το παιχνίδι περιστρεφόμενες καρέκλες, στο οποίο βρισκόταν.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 19χρόνο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπίστωσαν οι γιατροί ότι ήταν ήδη αργά και είχε καταλήξει.

“Πετάχτηκε με φόρα και χτύπησε το κεφάλι”, λέει ο αδερφός του

Το σκηνικό της τραγωδίας περιέγραψε στην ΕΡΤ ο αδερφός του 19χρονου, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα μαζί του στο παιχνίδι του λούνα παρκ. Μάλιστα, είπε ότι ο υπεύθυνος τους άλλαξε θέσεις και τους είπε ότι “θα το πάει δυνατά”:

“Ήμασταν στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μάς άλλαξε θέσεις. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι μάς είπε θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα μου κι εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο. Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά, αλλά με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια του άλλου αδερφού μου και της μητέρας μου”.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, άφαντος ο χειριστής

Ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα από το ΑΤ Κασσανδρείας και θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Την ίδια ώρα, όμως, ο χειριστής του λούνα παρκ αναζητείται.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, με το που είδε τι συνέβη εξαφανίστηκε χωρίς να σταματήσει καν το παιχνίδι, το οποίο τελικά απενεργοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία και παρέμβαση ανθρώπων που βρίσκονταν στον χώρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα