Χαλκιδική: Πώς ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή στο beach bar

Διαβάζεται σε 2'
Χαλκιδική: Πώς ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή στο beach bar
Φωτογραφία αρχείου ISTOCK

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, σε beach bar στη Χανιώτη Χαλκιδικής με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα. Πέντε συλλήψεις, ενώ αναζητούνται ακόμη τρεις.

Υπό διερεύνηση είναι ακόμα ο λόγος για τον οποίον ξεκίνησε το άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς και μαχαιριές, το βράδυ της Παρασκευής, σε beach bar της Χαλκιδικής, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά τρία άτομα, υπήκοοι Βουλγαρίας, με τον έναν εξ αυτών να είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, η παρέα των ατόμων που πρωτοστάτησαν στο επεισόδιο διαμαρτύρονταν γιατί δεν είχε σερβιριστεί. Κάποιοι εξ αυτών έφτασαν στο σημείο να χειροδικήσουν εναντίον του προσωπικού της επιχείρησης.

Τότε, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, κλήθηκε ένας από τους ιδιοκτήτες του beach bar. Προσπάθησε να τους ηρεμήσει, όμως εκείνοι ήταν εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν.

Σύμφωνα με πηγή της ΕΛ.ΑΣ, λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασαν τρία άτομα που δουλεύουν στο beach bar ως «υπεύθυνοι προστασίας», τα οποία επιτέθηκαν στην παρά πέντε Βούλγαρων με γροθιές και κλωτσιές. Εκείνοι ανταπέδωσαν.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένας από τους τρεις τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε αρκετές φορές. Μια από τις σφαίρες βρήκε τον έναν από τους υπηκόους Βουλγαρίας στο στήθος. Μια άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι κι ένας από τους πέντε Βούλγαρους είχε πιστόλι αλλά δεν το χρησιμοποίησε.

Η Αστυνομία συνέλαβε τους πέντε Βούλγαρους που ξεκίνησαν το επεισόδιο και αναζητεί τους τρεις «μπράβους» του μαγαζιού. Ο ένας από τους τρεις έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Περισσότερο φως στην αστυνομική έρευνα αναμένεται να ρίξει το βιντεοληπτικό υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας του beach bar, με τους αστυνομικούς να έχουν κατασχέσει το καταγραφικό μηχάνημα.

 

Στο νοσοκομείο οι τρεις τραυματίες

Σημειώνεται πως, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Η κατάσταση της υγείας του άνδρα που πυροβολήθηκε κρίνεται από τους γιατρούς ιδιαιτέρως σοβαρή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα