Χαλκιδική: Θανάσιμος τραυματισμός 19χρονου από πτώση σε λούνα παρκ

Διαβάζεται σε 2'
Χαλκιδική: Θανάσιμος τραυματισμός 19χρονου από πτώση σε λούνα παρκ
Φωτογραφία αρχείου ISTOCK

Τραγωδία στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του μετά από πτώση υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε λούνα παρκ.

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 19χρονος, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο 19χρονος έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από το παιχνίδι του λούνα παρκ, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ακούστηκε ένας θόρυβος πριν πέσει στο έδαφος.

Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο Πολύγυρου σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και έδινε μάχη για τη ζωή του. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών να κρατηθεί στη ζωή, ο 19χρονος κατέληξε το πρωί της Τρίτης.

Ο νεαρός περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του στην περιοχή, ενώ παρόντες στο περιστατικό ήταν η μητέρα και τα αδέλφια του.

Τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό, βρισκόντουσαν και άλλα άτομα πάνω στο παιχνίδι, με αναφορές να κάνουν λόγο για δύο ελαφρά τραυματίες και τα ερωτήματα να είναι πολλά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 19χρονος εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει συλληφθεί ο υπεύθυνος του λούνα παρκ.

“Κάποιοι μου είπαν ότι έσπασε το κάθισμα”

Μιλώντας στο OPEN ο πρόεδρος της κοινότητας Πευκοχωρίου, Γιώργος Τσιρκούδης, υποστήριξε πως αυτόπτες μάρτυρες τού μετέφεραν ότι φέρεται να έσπασε το κάθισμα στο οποίο ήταν το 19χρονος. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μένει να διευκρινιστεί από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του λούνα παρκ, ο οποίος τον ενημέρωσε για το ατύχημα χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα