Χανιά: 2 συλλήψεις για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη

Διαβάζεται σε 2'
Ναυαγοσώστης (φωτογραφία αρχείου)
Ναυαγοσώστης (φωτογραφία αρχείου) Giorgos Zachos / SOOC

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο από τις πέντε προσαγωγές για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά. Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη, που κατέρρευσε αφήνοντας την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τρίτης (11/6) στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά.

Όπως επισημαίνει το cretalive, η Ασφάλεια Χανίων που έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση έχει θέσει υπό διερεύνηση όλα τα δεδομένα, καθώς το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής είναι ότι της κατάρρευσης του νεαρού είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με άλλα νεαρά άτομα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι Έλληνες, οι οποίοι εξ αρχής θεωρούνταν ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο άγριο επεισόδιο με τον 20χρονο.

Αντιθέτως φαίνεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από Ρουμανία, Γεωργία και Βουλγαρία οι οποίοι ήταν στην ίδια παρέα με τους δυο Έλληνες και προσήχθησαν από τις Αρχές.

Προς το παρόν η σύλληψη των δυο 24χρονων αφορά στην συμμετοχή τους στην συμπλοκή και αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την αιτία θανάτου προκειμένου να αποφασιστούν οι οριστικές κατηγορίες και να ολοκληρωθεί η δικογραφία που θα σταλεί στον Εισαγγελέα, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται και η αιτία που οδήγησε στην συμπλοκή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα