Χανιά: 6χρονη έπεσε από μεγάλο ύψος – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Διαβάζεται σε 2'
Ένα κοριτσάκι 6 ετών με καταγωγή από την Γαλλία που βρισκόταν για διακοπές στα Χανιά, έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων και τραυματίστηκε σοβαρά.
- 11 Απριλίου 2025 10:59
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ ένα κοριτσάκι 6 ετών μετά από πτώση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το παιδί με καταγωγή από την Γαλλία απολάμβανε με την οικογένειά του τις ολιγοήμερες διακοπές του στα Χανιά της Κρήτης.
Το περιστατικό έλαβε χώρα εχθές Πέμπτη (10/4), την ώρα που βρισκόταν με την μητέρα του σε ξενοδοχείο του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, διέφυγε της προσοχής της και έπεσε στο κενό από ύψος 4,5 μέτρων.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με το ασθενοφόρο να παραλαμβάνει το άτυχο κοριτσάκι και να το μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων.
Εκεί, οι γιατροί αφού τον σταθεροποίησαν αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. Η διακομιδή έγινε χθες το απόγευμα με συνοδεία δύο γιατρών από το νοσοκομείο Χανίων.
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες το κοριτσάκι έχει τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα με τους γιατρούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την πορεία της υγείας του.
Μετά το συμβάν η μητέρα του παιδιού συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης του ανηλίκου αλλά ο εισαγγελέας αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερη.