Χανιά: Η στιγμή της αιματηρής επίθεσης σε μίνι μάρκετ – Βίντεο ντοκουμέντο

Διαβάζεται σε 2'
Χανιά: Η στιγμή της αιματηρής επίθεσης σε μίνι μάρκετ – Βίντεο ντοκουμέντο
Glomex/ΕΡΤ

Σοκάρει το βίντεο από την στιγμή της επίθεσης μέσα σε μίνι μάρκετ στα Χανιά το απόγευμα του Σαββάτου (15/06). Ο δράστης φαίνεται να φεύγει με τη μηχανή του χωρίς ίχνος βιασύνης

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης της αιματηρής επίθεσης μέσα σε μίνι μάρκετ, στην οδό Εφέδρων Πολεμιστών στα Χανιά το απόγευμα του Σαββάτου (15/06).

Στις εικόνες που καταγράφηκαν, φαίνεται ο ο δράστης και ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, και οι δύο με αίματα, και ένα τρίτο άτομο που προσπαθεί να συγκρατήσει τον δράστη.

Μετά από συμπλοκή λίγων δευτερολέπτων, ο δράστης σπρώχνει και ρίχνει κάτω το ένα άτομο, παίρνει το κράνος του, και φεύγει προς τη μηχανή του όπου τον περιμένει ένα ακόμη άτομο ανενόχλητος, χωρίς ίχνος βιασύνης.

Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Το χρονικό της επίθεσης

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν περίοικοι έκαναν λόγο για τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς από αεροβόλο όπλο σε μίνι μάρκετ, με αποτέλεσμα ένας από τους εμπλεκόμενους στον καυγά να τραυματιστεί στο πόδι.

Δύο ακόμη υπάλληλοι του μίνι μάρκετ τραυματίστηκαν από ρόπαλο που κρατούσε ο δράστης.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων, το θύμα της επίθεσης, ο Σύρος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, δεν γνώριζε το δράστη και το περιστατικό προκλήθηκε όταν αυτός ζήτησε να αγοράσει κάποια πράγματα χωρίς να πληρώσει.

Οι άλλοι δύο τραυματίες είναι γιοι του ιδιοκτήτη, εκ των οποίων ο ένας παραμένει στο Νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι από σφαίρα.

Δεν έχω διαφορές με κανέναν, δηλώνει ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ. Ζω 23 χρόνια στα Χανιά, έχω αναθρέψει παιδιά και εγγόνια εδώ” τονίζει. Παράλληλα δήλωσε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο δράστης εξαφανίστηκε στα γύρω στενά με μηχανή, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων τους τρεις τραυματίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα