Χανιά: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον διαμελισμένο άνδρα – Το πιθανό “λάθος” του δράστη

Χανιά: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον διαμελισμένο άνδρα – Το πιθανό “λάθος” του δράστη
Οι εγκαταστάσεις στον χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά INTIME NEWS/ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που διαμέλισε άνδρα, πιθανότατα ασιατικής καταγωγής, και πέταξε τα τμήματα της σορού του στα σκουπίδια. Τι εξετάζουν οι Αρχές.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος στα Χανιά, με θύμα έναν άνδρα ασιατικής καταγωγής, του οποίου η σορός εντοπίστηκε διαμελισμένη σε χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στην περιοχή του Ακρωτηρίου των Χανίων, το απόγευμα της Τρίτης (18/7).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, η ταυτότητα του άτυχου άνδρα παραμένει άγνωστη, οι έρευνες έχουν εστιάσει στην περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς ο δράστης φαίνεται πως “έκανε το λάθος” να πετάξει στην ίδια σακούλα, όπου εντοπίστηκε το ανθρώπινο κεφάλι, αποδείξεις από αγορές σε καφετέρια και ένα μίνι μάρκετ περιοχής, ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου.

Τα συγκεκριμένα καταστήματα έχουν ήδη εντοπιστεί ενώ αξιοποιώντας αυτό το στοιχείο οι Αρχές προσπαθούν με υλικό από κάμερες ασφαλείας να οδηγηθούν στα ίχνη του δολοφόνου, ο οποίος θεωρείται δεδομένο ότι γνώριζε το θύμα του, λόγω της ειδεχθούς φύσης και του τρόπου τέλεσης του συγκεκριμένου εγκλήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, που δεν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις χωρίς όμως να δίνονται επίσημες πληροφορίες από μεριάς αστυνομίας για την εξέλιξη των ερευνών για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

Πάντως ο φάκελος της υπόθεσης έχει φύγει από τα Χανιά και τις έρευνες χειρίζονται οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το απόγευμα της Τρίτης (18/07) εργαζόμενοι στον χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά εντόπισαν ένα ανθρώπινο κεφάλι μέσα σε σακούλα, κατά τη διαδικασία διαλογής των αναμεμειγμένων απορριμμάτων.

Σοκαρισμένοι κάλεσαν την Αστυνομία και ενώ αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις έδειχναν ότι πρόκειται για γυναικείο κεφάλι, ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ανήκει σε άνδρα. Το Zarpanews μετέδωσε ότι το κεφάλι ανήκει σε άνδρα, πιθανότατα ασιατικής καταγωγής και ότι ο θάνατός του φέρεται να προήλθε περίπου 7 με 10 ημέρες.

Αργότερα την ίδια ημέρα, εντοπίστηκαν, σε διαφορετική σακούλα, τα πόδια του άτυχου άνδρα ενώ την Τετάρτη (19/7) εντοπίστηκε το ισχίο μαζί με ένα τμήμα της μέσης του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα