Χανιά: Σήμερα η κηδεία των τριών νέων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Διαβάζεται σε 2'
Χανιά: Σήμερα η κηδεία των τριών νέων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο
zarpanews.gr

Συγγενείς και φίλοι των τριών νεαρών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στα Χανιά, όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με τουριστικό βαν, θα αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 22χρονη.

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Χανίων μετά τον τραγικό θάνατο των τριών νέων σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Γαλατά που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (17/08).

Οι κηδείες των τριών παιδιών, του 20χρονου, του 19χρονου και του 15χρονου, θα πραγματοποιηθούν σήμερα, σε διαφορετικές ώρες.

Στις 11:30 στον Ι.Ν. Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στο κοιμητήριο των Μουρνιών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 20χρονο Θεόδωρο και εκεί θα γίνει και η ταφή.

Στις 15:00 στον Ι.Ν. Αγίου Χαράλαμπου στα Λενταριανά θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 15χρονο Αλέξανδρο και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Αγίας Φωτεινής στη Χαλέπα.

Στις 18:00 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 18χρονο Νίκο και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο.

Σε κρίσιμη κατάσταση η 22χρονη που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται διασωληνωμένη η 22χρονη που ήταν μεταξύ των επιβαινόντων του ΙΧ που συγκρούστηκε με τουριστικό mini bus στην Κρήτη.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να εισαχθεί στη ΜΕΘ, καθώς υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάστασή της να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν συνέβη το πρωί του Σαββάτου (17/08) όταν τουριστικό mini bus συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσουν τη ζωή του τρία άτομα που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα, ηλικίας από 18 έως 23 ετών.

Οι επιβαίνοντες του mini bus, μεταξύ των οποίων μία οικογένεια με μικρά παιδιά, δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Η Τροχαία ΒΟΑΚ έχει αναλάβει την έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, προσπαθώντας να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα