Χανιά: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη

Διαβάζεται σε 2'
Ναυαγοσώστης (φωτογραφία αρχείου)
Ναυαγοσώστης (φωτογραφία αρχείου) (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη από τα Χανιά.

Παθολογικά φαίνεται πως ήταν τα αίτια θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη από τα Χανιά, που έχασε τη ζωή του μετά από ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, τα αποτελέσματα του οποίου δημοσιεύει το flashnews, ο θάνατος του 20χρονου προήλθε από παθολογικά αίτια και από επιπλοκές στην καρδιά του.

Όπως διαπιστώθηκε ο ναυαγοσώστης είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω του άγριου διαπληκτισμού, στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές στην καρδιακή του λειτουργία και στη συνέχεια να καταρρεύσει στον δρόμο.

Υπενθυμίζεται ότι, από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν τελικά οι δύο 24χρονοι Έλληνες οι οποίοι εξ αρχής θεωρούνταν από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο άγριο επεισόδιο.

Την Παρασκευή θα απολογηθούν στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των δύο νεαρών, Ιωάννη Ντερμανάκη, οι νεαροί που οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στον εισαγγελέα, δεν ανέφεραν συγκεκριμένα το λόγο για τον οποίο συνεπλάκησαν με τον 20χρονο, παρά μόνο μίλησαν για κάποια αρχική φιλονικία, η οποία κλιμακώθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/6), όταν ο νεαρός άνδρας κατέρρευσε στη μέση του δρόμου στις Καλύβες, σε κεντρικό σημείο του χωριού και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα