Χαρίτσης: Η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να φύγει

Διαβάζεται σε 2'
Αλέξης Χαρίτσης
Αλέξης Χαρίτσης EUROKINISSI

Τη σημασία να αποχωρήσει η Νέα Δημοκρατία από την κυβέρνηση, τόνισε από την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο Θησείο ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να φύγει. Η κοινωνία πρέπει να προχωρήσει». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στο Θησείο, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε πως «είμαστε στις τελευταίες μέρες ενός μεγάλου αγώνα, ενός τίμιου αγώνα, ενός αγώνα αξιοπρέπειας, ευθύνης και ελπίδας. Και νιώθω ιδιαίτερη τιμή που δίνω αυτόν τον όμορφο αγώνα με όλες και όλους εσάς. Μες τους αριστερούς και τις αριστερές που έχουμε πορευθεί τόσα χρόνια, με τους νέους και τις νέες που μπήκαν τώρα στη μάχη».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «όλες και όλοι μαζί, για άλλη μια φορά, θα διαψεύσουμε τα σενάρια και τα συμφέροντα που φαντάζονται μια Ελλάδα χωρίς Αριστερά. Τους το λέμε να το έχουν καλά στο μυαλό τους: Δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά!».

«Βρισκόμαστε εδώ γιατί η Αριστερά είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει ξανά. Οι χιλιάδες αριστεροί και αριστερές από όλη τη χώρα που επιλέγουν τους αγώνες και την ευθεία αντιπαράθεση με τη Δεξιά και την Ακροδεξιά, είναι σήμερα εδώ, μαζί μας. Όσες και όσοι δεν υποχωρούν. Όσες και όσοι μετά την πτώση έχουν τη δύναμη να σηκωθούν για να πάρουν ξανά στις πλάτες τους την Ιστορία και το μέλλον της παράταξης. Όσες και όσοι δίνουν τη μάχη μέχρι τέλους και τελικά νικούν, τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ενώ καταλήγωντας, ο Αλέξης Χαρίτσης δήλωσε τα εξής: «Λίγες μέρες έμειναν. Δίνουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία ώρα. Αυτές οι μέρες είναι οι πιο κρίσιμες. Να μιλήσουμε με τους συμπολίτες μας. Να τους πείσουμε ότι το μήνυμα της Νέας Αριστεράς αξίζει να δικαιωθεί στην κάλπη. Ότι δεν είναι λύση η παραίτηση. Ότι δεν είναι λύση η αποστράτευση. Ότι λύση είναι η συγκρότηση ενός νέου συλλογικού ‘εμείς’. Λύση είναι να δώσουμε φωνή στο δίκιο των ανθρώπων».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα