Χαροπαλεύει 29χρονος μοτοσικλετιστής. Επιχείρησε να αποφύγει επαίτες και καρφώθηκε σε τοίχο

Χαροπαλεύει 29χρονος μοτοσικλετιστής. Επιχείρησε να αποφύγει επαίτες και καρφώθηκε σε τοίχο

Στην εντατική νοσηλεύεται ένας 29χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μηχανή που οδηγούσε στο κέντρο της Χαλκίδας έπεσε σε τοίχο, σε μια προσπάθεια να αποφύγει δύο πεζούς, που κινήθηκαν προς το μέρος του (vid)

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 29χρονος, ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (15/08), οδηγώντας τη μηχανή του στο κέντρο της Χαλκίδας, καρφώθηκε σε τοίχο σε μια προσπάθεια να αποφύγει δύο πεζούς.

Ο 29χρονος κινούνταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης, όταν ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά του δύο πεζοί, πιθανόν επαίτες, που επιχείρησαν να τον πλησιάσουν. Ο άνδρας, προσπαθώντας να τους αποφύγει, έχασε τον έλεγχο της μηχανής, η οποία κατέληξε με σφοδρότητα σε τοίχο καφετέριας ενώ ο ίδιος σύρθηκε στο πεζοδρόμιο και την άσφαλτο για αρκετά μέτρα. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ενώ φέρεται να έχασε το ένα του μάτι.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τον 29χρονο να διακομίζεται σε κώμα, αιμόφυρτος αρχικά στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το ατύχημα προκλήθηκε πιθανόν από δύο πεζούς, που σταματούσαν τα διερχόμενα οχήματα με σκοπό την επαιτεία. Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, με δεκάδες άτομα να έχουν προσαχθεί.

Πληροφορίες από eviazoom.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα