Ξαρχάκος-Σαΐα: Στη δημοσιότητα η επιστολή προς τον Δήμο Αθηναίων για τα τρία τους σκυλιά

Ξαρχάκος-Σαΐα: Στη δημοσιότητα η επιστολή προς τον Δήμο Αθηναίων για τα τρία τους σκυλιά
Σταύρος Ξαρχάκος Ηρώ Σαΐα Papadakis Press

Η Ηρώ Σαΐα επανέρχεται για την υπόθεση των σκύλων και τη μεταφορά τους σε καταφύγιο ζώων και δίνει στη δημοσιότητα την επιστολή προς τον Δήμο Αθηναίων με την οποία ζητούν τη σύντομη διαμονή τους σε καταφύγιο.

Μετά τη μακροσκελή ανάρτηση – κόλαφο με την οποία απάντησε στη σκληρή κριτική που δέχθηκε η ίδια και ο σύζυγός της Σταύρος Ξαρχάκος για το ζήτημα των τριών σκύλων τους που φιλοξενούνται σε καταφύγιο ζώων, η Ηρώ Σαΐα επανήλθε δίνοντας στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλαν η ίδια και ο διάσημος μουσικοσυνθέτης προς τον Δήμο Αθηναίων ζητώντας μεταξύ άλλων τη σύντομη διαμονή των τετράποδων στο εν λόγω καταφύγιο.

Στο επίμαχο έγγραφο, το ζευγάρι ζητά τα κατοικίδια να φιλοξενηθούν το πολύ για μία εβδομάδα στο καταφύγιο, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, οι οποίοι σχετίζονται με την αδυναμία φροντίδας των ζώων από τα πρόσωπα που μέχρι πρότινος είχαν αναλάβει τη συγκεκριμένη εργασία.

“Μέλη της οικογένειάς μας είναι και τρία σκυλιά, ο Ραν, η Νίτσα και ο Λουκάς, τα οποία διαμένουν μόνιμα στην κατοικία μας στην Αίγινα. Οι άνθρωποι οι οποίοι τα φροντίζουν σε καθημερινή βάση, όταν εμείς δεν βρισκόμαστε εκεί, αποχώρησαν από την εργασία τους την προηγούμενη εβδομάδα”, αναφέρεται στην επιστολή.

Η Ηρώ Σαΐα συνόδευσε την επίμαχη επιστολή με το μήνυμα πως η αλήθεια λάμπει στο φως του ήλιου και πως παρά την ευκολία με την οποία διαδόθηκε το κακό, “καμιά φορά και το καλό λάμπει“.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Περίμενα αυτή τη Δευτέρα !

Διότι η αλήθεια λάμπει στο φως του ήλιου.

Ξέρω πως το καλό δε θα διαδοθεί (όπως πολυ εύκολα διαδόθηκε το κακό, το «αίμα» εχει αξία στις ανθρωποφαγίες) και καθόλου δε με πειράζει.

Διότι η κακία είναι απέραντη!

Όμως και το καλό, καμιά φορά λάμπει !!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα