Χωρίς φανάρια κεντρικοί δρόμοι της Αττικής – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Χωρίς φανάρια κεντρικοί δρόμοι της Αττικής – Βίντεο
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αττικής λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στο Λεκανοπέδιο.

Ανεξέλεγκτο μαίνεται το τεράστιο πύρινο μέτωπο που κατακαίει τη βορειοανατολική Αττική και ξεπερνάει τα 30 χλμ, δημιουργώντας – μεταξύ άλλων- προβλήματα και στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου.

Αυτή τη στιγμή οι γραμμές άμυνας έχουν μετατοπιστεί κυρίως προς τα μέτωπα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στις περιοχές, από Γραμματικό προς Μαραθώνα καθώς και μετά τη λίμνη του Μαραθώνα αλλά και στην νοτιοανατολική πλευρά της πυρκαγιάς από Πεντέλη προς το Στρατιωτικό Νοσοκομείο 414, όπου η πυρκαγιά παρουσιάζει μεγάλη δυναμική.

Λόγω της φωτιάς, ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει λόγο για αρκετές διακοπές ηλεκτροδότησης αυτή την ώρα στις περιοχές της Αττικής που πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Όπως ενημερώνει, με δεδομένο ότι στα περισσότερα μέτωπα οι φωτιές είναι σε εξέλιξη, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση όταν και εφόσον καταστεί δυνατή η πρόσβαση των συνεργείων του σε αυτές τις περιοχές προκειμένου να επιθεωρηθεί, καταγραφεί και αποκατασταθεί το σύνολο των ζημιών στο Δίκτυο.

Σύμφωνα με τον Διαχειριστή, το προσωπικό του και των συνεργαζόμενων εταιρειών βρίσκονται επί ποδός από την πρώτη στιγμή έναρξης της χθεσινής φωτιάς. Περισσότεροι από 350 τεχνικοί στη ΒΑ Αττική είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να ξεκινήσουν άμεσα τις εργασίες αποκατάστασης για την όσο ταχύτερα δυνατή επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών.

Μεταξύ των βλαβών που παρατηρούνται είναι και αυτές στο οδικό δίκτυο της Αττικής, σε μεγάλο μέρος του οποίου δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε τους εξής δρόμους:

  • Λεωφόρος Μεσογείων
  • Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου
  • Λεωφόρος Κηφισίας
  • Λεωφόρος Βουλιαγμένης

Σημειώνεται πως, προς στιγμήν, δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση από την Τροχαία ή την Περιφέρεια Αττικής, παρ’ ότι το πρόβλημα έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και τουλάχιστον 1 ώρα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα