Χρ. Χριστοδουλόπουλος, Δήμαρχος Αμαλιάδας: Αν δεν φύγει το ελικόπτερο, έχουμε ελπίδες

Χρ. Χριστοδουλόπουλος, Δήμαρχος Αμαλιάδας: Αν δεν φύγει το ελικόπτερο, έχουμε ελπίδες
Fire extinguishing at Mikrochori region in eastern Attica on August 15, 2017. / , 15 2017. Menelaos Myrillas / SOOC

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαλιάδας, στο Ραδιόφωνο 24/7, για την εικόνα του πύρινου μετώπου στην περιοχή. "Και χθες είχαμε καλή εικόνα το πρωί, αλλά το απόγευμα είχαμε αναζωπύρωση", σημειώνει μεταξύ άλλων

Ελπίδες για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κάτοικοι, τοπικές Αρχές και πυροσβέστες που επιχειρούν στην Ηλεία, καθώς η εικόνα που παρουσιάζει το μέτωπο το πρωί της Τετάρτης είναι καλύτερη από τη χθεσινή.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαλιάδας στο Ραδιόφωνο 24/7:

“Και χθες είχαμε καλή εικόνα το πρωί και μετά τις 5 το απόγευμα είχαμε αναζωπύρωση της φωτιάς. Τώρα, φαίνονται καλύτερα τα πράγματα. Αν δεν φύγει το ελικόπτερο, έχουμε πάρα πολλές ελπίδες. Εξαρτάται και από το πού θα φυσάνε οι άνεμοι. Υπάρχει ένα μέτωπο, ανατολικά του Περιστερίου, αν φύγει το μέτωπο και πάει προς την Ολυμπία, θα έχουμε τις εικόνες του 2007. Δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα, γιατί και χθες είπαμε ότι δεν είχαμε πρόβλημα, έφυγαν τα εναέρια μέσα και η φωτιά αναζωπυρώθηκε, έφυγε και πήρε την πορεία που πήρε. Το δύσκολο είναι, όταν αρχίσει να φυσάει ο αέρας. Και το καντηλάκι γίνεται μεγάλη φωτιά”.

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα