Χρυσή Αυγή: Η συμμορία των 11 και ο φυγόποινος υπαρχηγός
Πώς έφτασε η αστυνομία στη σύλληψη του Χρήστου Παππά και ποιος ήταν ο άνθρωπος ο οποίος εξελίχθηκε σε "βαθύ λαρύγγι" της Χρυσής Αυγής.
- 06 Ιουλίου 2021 14:19
Συστήνεται ως στέλεχος του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, αλλά δηλώνει ότι διαφωνεί με τις ημέρες και τα έργα του φυγόποινου, μέχρι εκείνη τη στιγμή, Χρήστου Παππά, καθώς όπως λέει ο πρώην υπαρχηγός αμαύρωσε με τις ναζιστικές σημαίες και τους χιτλερικούς χαιρετισμούς την εικόνα του κόμματος στην κοινή γνώμη, ενώ με την απόφασή του να μη συμμορφωθεί στη δικαστική απόφαση «εξευτέλισε τον σύνδεσμο», αναφέρει το dikastikoreportaz.gr.
Το βαθύ λαρύγγι της Χρυσής Αυγής ζητεί από τον έμπειρο αξιωματικό να πάρει στυλό και χαρτί να σημειώσει όλα τα ονόματα των προσώπων που, όπως είπε, βοήθησαν τον Παππά να οργανώσει από τον Σεπτέμβριο του 2020 την εξαφάνισή του προκειμένου να μην εγκλειστεί στις ελληνικές φυλακές. Στον συνομιλητή του, έμπειρο αστυνομικό της Αντιτρομοκρατικής, ακούγεται να λέει ότι «γνωρίζει πράγματα από πρώτο χέρι, καθώς διαμένει στη γειτονιά του Παππά στο Ίλιον, ενώ δηλώνει πεπεισμένος ότι εάν αυτά διερευνηθούν θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του».
Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr οι πληροφορίες που δίνει αποδεικνύονται «χρυσάφι». Από τις 15 Ιουνίου μέχρι και την 1η Ιουλίου 2021, μία ημέρα πριν από τη σύλληψη του Παππά στο σπίτι της 52χρονης Ουκρανής, Ιρίνα Κρουτσένισκα, στην οδό 28ης Οκτωβρίου στου Ζωγράφου, στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής προσέρχονται να καταθέσουν 10+1 πρόσωπα, τα οποία, πλέον, ελέγχονται ότι παρείχαν κάλυψη στον υπαρχηγό του μορφώματος από τις 22 Οκτωβρίου 2020, οπότε και καταζητούνταν.
O «άγνωστος»
Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο «άγνωστος πληροφοριοδότης» ήταν εκείνος που κατονόμασε την 52χρονη Ουκρανή ως το πρόσωπο που υποθάλπει τον ναζιστή υπαρχηγό. Ούτως ή άλλως, όπως σημειώνουν αστυνομικές αλλά και δικαστικές πηγές στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», το τηλεφώνημα της 9ης Ιουνίου αλλά και η πληροφόρηση που είχε ο υπαρχηγός της Χ.Α. για τον θάνατο του πατέρα του, Ηλία (κάτι που ο ίδιος γνωστοποίησε με συνέντευξη που έδωσε στο «Μακελειό»), στάθηκαν ως απαρχή προκειμένου να ξετυλιχθεί το πέπλο μυστηρίου το οποίο κάλυπτε την εξαφάνιση του Παππά και εξέθετε τη φυσική αλλά και την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Στο ολιγόλεπτο τηλεφώνημα, dikastikoreportaz.gr, ο χρυσαυγίτης πληροφοριοδότης μιλά πολύ συγκεκριμένα. Αναφέρει ότι ο Παππάς είχε προετοιμάσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2020 «με κάθε λεπτομέρεια τη διαφυγή του» και ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφαση και την υποστήριξη της προετοιμασίας έπαιξε ο Ερωτόκριτος Καλόγεράτος, «ένας από τους πιο παλιούς και φανατικούς υποστηρικτές του χώρου, ο οποίος εργάζεται στο γραφείο του ευρωβουλευτή Αθανάσιου Κωνσταντίνου».
∆ηλώνει χαρακτηριστικά ότι ο Ερωτόκριτος Καλογεράτος ήταν εκείνος ο οποίος «προετοίμασε από κοινού με τον Παππά όλες τις λεπτομέρειες διαφυγής του και του παρείχε υποστήριξη, τόσο σε θέματα ασφαλών τρόπων επικοινωνίας, μέσω εφαρμογών, αφού ο ίδιος είναι γνώστης αυτής της τεχνολογίας, όσο και για την εύρεση χώρου για την απόκρυψή του».
Υποστηρίζει, δε, ότι είναι βέβαιος πως ο συνεργάτης του ευρωβουλευτή γνωρίζει πού κρύβεται ο φυγόποινος ναζιστής, ότι διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας μαζί του και ότι τον ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις. Εκτός από τον Ερωτόκριτο Καλογεράτο (ο οποίος στην κατάθεσή του παραδέχτηκε ότι στις 7 Οκτωβρίου 2020, οπότε και ανακοινώθηκε η ενοχή του για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, τον μετέφερε στο Παγκράτι), ο πληροφοριοδότης κατονομάζει ακόμη 10 πρόσωπα, τα οποία, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, φέρονται να συνέδραμαν στην «εξαφάνιση» του Παππά. Αναφέρει τον γιατρό Βασίλη Τ., ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε αναλάβει να κουράρει τον «στρατηγό» πατέρα του Παππά, Ηλία, ο οποίος απεβίωσε, αλλά και τους ∆ιονύση Κ. και τη σύζυγό του Σούλα Α., οι οποίοι, όπως είπε, είχαν αναλάβει την οικονομική ενίσχυση των παιδιών του και ανέλαβαν κάποιες οικοδομικές εργασίες που έκαναν στο σπίτι τους στο Ίλιον.
Επίσης αναφέρει και τους Μανώλη Χ. και Άρη Σ., για τους οποίους λέει ότι επίσης δίνουν λεφτά τα οποία ενδεχομένως φτάνουν και στο Νο2 της Χρυσής Αυγής. Στο τηλεφώνημα δηλώνει βέβαιος ότι και οι κουμπάροι του φυγόποινου χρυσαυγίτη, Στέφανος Τ. και Παναγιώτα Τ., στηρίζουν την οικογένεια και γνωρίζουν πού βρίσκεται, ενώ επισημαίνει πως το ίδιο πράττει και το βαφτιστήρι του Παππά, Μιχάλης Ν., και η σύζυγός του ∆ήμητρα Γ. Τέλος, αποκαλύπτει ότι μετά την εξαφάνιση του Παππά ένας 45χρονος άνδρας, ο ∆ημήτρης Τ., επισκέπτεται πολύ συχνά το σπίτι της οικογένειας και δίνει την εντύπωση ότι γνωρίζει πολλά πράγματα.
Τα συγκεκριμένα πρόσωπα, μαζί με τα δύο από τα τρία παιδιά του υπαρχηγού του μορφώματος, μπαίνουν από εκείνη τη στιγμή στο στόχαστρο των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής, ενώ από το μεσημέρι της Παρασκευής και στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής Αρχής, μετά την έρευνα που διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.
Η όποια εμπλοκή τους ή όχι θα προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου αλλά και το ξεψάχνισμα των συνολικά 20 πειστηρίων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι της Ουκρανής, στο οποίο συνελήφθη ο Παππάς. Οι Αρχές εκτιμούν ότι ενδεχομένως να «μιλήσει» και η κάρτα SIM της Vodafone με τη χειρόγραφη ένδειξη «Σου βάζω μια SIM η οποία ίσως δουλεύει, για στιγμή ανάγκης».
Οι καταθέσεις – φωτιά των 10+1 προσώπων
Στη διάθεση της «Μπαμ» βρίσκονται οι καταθέσεις των 10+1 προσώπων που θεωρούνται ύποπτα και αναμένεται να κληθούν εκ νέου, ενδεχομένως υπό άλλη ιδιότητα, από τις εισαγγελικές Αρχές οι οποίες διερευνούν και άλλους εμπλεκόμενους για το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης. Στις 15 Ιουνίου κλήθηκε και κατέθεσε ο στενός συνεργάτης του ευρωβουλευτή Κωνσταντίνου, ο οποίος εμφανίζεται ως το πρόσωπο-κλειδί.
Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι από τον Οκτώβριο του 2020, οπότε και εξαφανίστηκε ο Παππάς, βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, την οποία προσπαθεί να συνδράμει από ηθικής πλευράς. «Ειδικότερα έχω επισκεφθεί το τελευταίο διάστημα περίπου 15-20 φορές το πατρικό του σπίτι στο Ίλιον Αττικής, με σκοπό να βοηθήσω τους γονείς του σε ζητήματα ιατρικά, καθώς και λοιπά πρακτικά θέματα των παιδιών του και γενικότερά της οικογένειάς του». Μάλιστα κατέθεσε ότι τελευταία φορά που είδε διά ζώσης τον υπαρχηγό της Χ.Α. ήταν στις 7 Οκτωβρίου 2020, την ημέρα της ανακοίνωσης της καταδικαστικής απόφασης για την εγκληματική οργάνωση του ναζιστικού μορφώματος.
Συνάντηση
«Με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου ζήτησε, λόγω μηχανικού προβλήματος του αυτοκινήτου του, να τον παραλάβω από το πατρικό του σπίτι στο Ίλιον Αττικής και να τον μεταφέρω στην περιοχή του Παγκρατίου με το όχημά μου… Τον άφησα κοντά στην οδό Φορμίωνος και χωρίς να μου αναφέρει κάτι ιδιαίτερο αποχώρησα από το σημείο… Σε αυτή μας τη συνάντηση ο Χρήστος είχε μαζί του μια μεγάλη κρεμαστή τσάντα και ένα καπέλο με γείσο, ενώ από την εν γένει στάση και εμφάνισή του δεν παρέπεμπε σε άνθρωπο που θα εξαφανιζόταν. Έκτοτε δεν είχα καμία άλλη επαφή, διά ζώσης, τηλεφωνική ή διαδικτυακή, ούτε με αυτόν ούτε με την οικογένειά του, μέχρι τη χρονική στιγμή που έμαθα από τις ειδήσεις, την ημέρα της απόφασης, ότι ο Χρήστος αναζητείται να συλληφθεί».
Ο Ερωτόκριτος Καλογεράτος υποστήριξε, δε, ότι πριν από την έκδοση της απόφασης συζητούσε συχνά με τον Παππά, ο οποίος δεν ήταν καθόλου αισιόδοξος για την έκβαση της δίκης, αλλά δεν του είχε εκμυστηρευθεί ότι σκόπευε να διαφύγει. «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έπραξε σωστά γιατί επιβαρύνει τη θέση του…», κατέληξε.
Στις 19 Ιουνίου κατέθεσε ο ιατρός της οικογένειας Παππά και στενός φίλος του Ερωτόκριτου Καλογεράτου, Βασίλης Τ. Όπως είπε, με τον υπαρχηγό της Χ.Α. γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια, ενώ τελευταία φορά που τον είχε δει διά ζώσης ήταν τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο του 2020 στο σπίτι του στου Παπάγου, όπου τον συνάντησε τρεις φορές. «Μετά τη φυγή του Παππά μου ζητήθηκε από τον Ερωτόκριτο να συνδράμω με την ιατρική μου ιδιότητα τους δύο υπέργηρους γονείς του Χρήστου… Τους επισκέφθηκα περίπου τέσσερις φορές στο Ίλιον κατά το τελευταίο εξάμηνο πριν από τον θάνατο του πατέρα του, Ηλία. Συγκεκριμένα για τον θάνατο ενημερώθηκα από τον Γιάννη, τον γιο του Παππά…» είπε.
«Χορηγοί»
Στις 23 Ιουνίου στην Αντιτρομοκρατική προσήλθε και κατέθεσε ο Διονύσιος Κ., ο οποίος σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη έδινε χρήματα στην οικογένεια του Παππά, μέρος των οποίων πιθανώς κατέληγαν και στον μέχρι πρότινος φυγόποινο χρυσαυγίτη. Ο ίδιος υποστήριξε ότι γνωρίζει τον Παππά από μικρό παιδί, ότι μεγάλωσαν μαζί, αλλά αρνήθηκε ότι είχε επαφές μαζί του μετά την εξαφάνιση.
«…Στα πλαίσια των οικογενειακών σχέσεων που έχουμε μετά τη φυγή του Χρήστου, συγκεκριμένα όταν γύρισα από τον Αμμότοπο, τον Δεκέμβριο του 2020 θεώρησα ότι ηθικά και ανθρώπινα θα έπρεπε να στηρίξω τα παιδιά εάν αυτά το χρειάζονταν. Όλο αυτό το διάστημα που λείπει ο Χρήστος τα έχω βοηθήσει σε μια ανακαίνιση που έκαναν στο σπίτι, ενώ ουδέποτε τους έχω δώσει χρήματα, ούτε αυτά μου ζήτησαν ποτέ, με απώτερο σκοπό να καταλήξουν στον Χρήστο… Δεν μου είχε ζητήσει οποιουδήποτε είδος συνδρομή για τη διαφυγή του. Το μόνο που θυμάμαι ότι πριν την απόφαση του δικαστηρίου στις 7-10-2020 ρωτούσε σε μέρη της γειτονιάς, όπως το καφενείο ή ο φούρνος, να μάθει πότε γυρνάω, χωρίς ωστόσο να με έχει πάρει τηλέφωνο…».
Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και η κατάθεση που έδωσε την ίδια ημέρα η σύζυγός του Χρυσούλα Α., η οποία υποστήριξε ότι η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον Παππά ήταν έξι μήνες πριν από την έκδοση της δικαστικής απόφασης. Όπως, όμως, υποστήριξε, μετά τη διαφυγή Παππά και με την επιστροφή της στην Αθήνα, τον Δεκέμβριο του 2020, αποφάσισε να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του, τα οποία βοήθησε ελάχιστα οικονομικά αλλά και με τις εργασίες ανακαίνισης που έκαναν στο σπίτι στο Ίλιον. «…Θα ήθελα να αναφέρω ότι βρέθηκα κοντά στα παιδιά του Χρήστου την περίοδο που ο παππούς τους, Ηλίας, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα εισήχθη δύο φορές στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα ήμουν αυτή που πρότεινα και στήριξα να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης… Ουδέποτε μου είχε αναφέρει ο Χρήστος ότι σκόπευε να διαφύγει και μου έκανε μεγάλη εντύπωση η επιλογή του να μη συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου…» κατέθεσε, ενώ ερωτώμενη για το πώς μπορεί να πληροφορήθηκε ο Παππάς τον θάνατο του πατέρα του Ηλία, πιθανολόγησε ότι θα μπορούσε να το έχει μάθει από τον δικηγόρο του!
Κουμπάροι
Στις 24 Ιουνίου στην Αντιτρομοκρατική κατέθεσε η Παναγιώτα Τ., κουμπάρα του Χρήστου Παππά, καθώς βάπτισε την κόρη του, Δέσποινα. Στην κατάθεσή της θυμήθηκε ότι τελευταία φορά που είδε τον καταδικασθέντα υπαρχηγό της Χ.Α. ήταν τον Σεπτέμβριο του 2020, στο Νοσοκομείο 401, όπου νοσηλευόταν ο πατέρας του. «…Από την απόφαση της έκδοσης του δικαστηρίου, η βαπτιστήρα μου Δέσποινα άρχισε να επικοινωνεί συχνά μαζί μου. Την άκουγα αγχωμένη και στενοχωρημένη, όμως ποτέ δεν αναφερθήκαμε στην απόφαση του πατέρα της να διαφύγει… Επίσης όταν τον Απρίλιο αρρώστησε ο πατέρας του Χρήστου και εισήχθη στο 401, μεταφέραμε σε καθημερινή βάση τα παιδιά του στο Νοσοκομείο για να τον φροντίσουν… Για τον θάνατο του Ηλία Παππά ενημερώθηκα από τη βαπτιστήρα μου Δέσποινα…» κατέληξε. Ακριβώς το ίδιο είναι και το περιεχόμενο της κατάθεσης του συζύγου της, Στέφανου Τ.
Η κόρη
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατάθεση (στις 25 Ιουνίου 2021) της κόρης του υπαρχηγού της Χ.Α., Δέσποινας. Η 25χρονη γυναίκα υποστήριξε ότι την τελευταία φορά που είδε τον πατέρα της ήταν στα τέλη Σεπτεμβρίου 2020, πριν από την καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. «Την ημέρα εκείνη συναντηθήκαμε στο πατρικό του σπίτι και πλέον μόνιμη κατοικία μου, στο Ίλιον. Εκείνη την ημέρα θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ήταν ξυρισμένος και δεν παρατήρησα να έχει κάποια περίεργη ή ασυνήθιστη συμπεριφορά… Απογευματινές ώρες εκείνης της ημέρας ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι, χωρίς να δηλώσει κάτι. Υπέθεσα ότι πήγε στην κατοικία μας στου Παπάγου να φροντίσει τα κατοικίδια ζώα…
Έκτοτε δεν βρεθήκαμε διά ζώσης. Ενδεχομένως να επιχείρησα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά, χωρίς να θυμάμαι ακριβώς πότε, σίγουρα όμως δεν μιλήσαμε τηλεφωνικά και ούτε μου απάντησε σε κάποιο μήνυμα. Την 1/10/2020 παρουσιάστηκε στο Α.Τ. όπου έδινε το παρών, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκα από τα ΜΜΕ. Μετά την έκδοση της απόφασης την 7η Οκτωβρίου 2020, καθώς δεν θυμάμαι εκείνη την ημέρα, ούτε λίγο πριν ούτε μετά, να έχω κάποια επικοινωνία μαζί του. Την 3οή Απριλίου 2021 ο παππούς μου απεβίωσε… Ενημερώθηκα από τα Μέσα για τη δημοσίευση ενός επικηδείου στην εφημερίδα ‘‘Μακελειό’’, με φερόμενο συντάκτη τον πατέρα μου. Από την ανάγνωσή του θα μπορούσε κάποια σημεία να τα είχε γράψει ο πατέρας μου, λόγω του συναισθηματικού φόρτου που περιείχαν…
Αναζητούσαμε τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι τον πατέρα μου τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω της εφαρμογής Viber, την οποία χρησιμοποιούσαμε συνήθως για τις επικοινωνίες μας, ήδη από την τελευταία φορά που τον είδαμε διά ζώσης, δηλαδή από τα τέλη Σεπτεμβρίου, πλην όμως δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Γενικότερα ο πατέρας μου δεν συνήθιζε να λείπει για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να ξέρει κάποιος πού βρίσκεται, πλην όμως δεν θεώρησα ότι θα μπορούσε να έχει εξαφανιστεί, το οποίο τελικά το συνειδητοποίησα την ημέρα έκδοσης της καταδικαστικής απόφασης… Την ημέρα έκδοσης της καταδικαστικής απόφασης τον καλούσε ο δικηγόρος του, χωρίς αποτέλεσμα…». Εκτός από τη Δέσποινα Παππά, την 1η Ιουλίου στην Αντιτρομοκρατική κατέθεσε και ο γιος του Γιάννης, ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση.
Επιχειρηματίες
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας κλήθηκε και κατέθεσε και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τ., ο οποίος έκανε στενή παρέα με τον Χρήστο Παππά τα τελευταία πέντε χρόνια. Στους αστυνομικούς είπε ότι η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον υπαρχηγό του ναζιστικού μορφώματος ήταν 15 ημέρες πριν από την έκδοση της απόφασης, όταν ο Παππάς τον κάλεσε σπίτι του για να ψήσουν.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπόρεσε να πάει λόγω ενός προβλήματος στη μέση και ότι δύο ημέρες μετά τον κάλεσε στο τηλέφωνο, αλλά δεν απάντησε ποτέ. «Όταν έμαθα από τα ΜΜΕ ότι ο Χρήστος δεν παραδόθηκε, κατάλαβα ότι είχε διαφύγει και πήρα τηλέφωνο την κόρη του Δέσποινα, για να βεβαιωθώ. Από τη συνομιλία μας κατάλαβα ότι ούτε αυτή ήξερε πού βρισκόταν ο Χρήστος…». Στις 30 Ιουνίου κατέθεσε και ο οικονομολόγος και πρώην ιδιοκτήτης καταστημάτων ένδυσης Μανώλης Χ., υποστηρίζοντας ότι την τελευταία φορά που είχαν μιλήσει ήταν αρκετούς μήνες πριν από την εξαφάνιση. Την ίδια ημέρα κατέθεσε και ο έμπορος αυτοκινήτων και επιστήθιος φίλος του Παππά, Αριστείδης Σ. «Η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του είναι πάρα πολύ μεγάλη, τον θεωρώ άριστο οικογενειάρχη, ηθικότατο και γνωρίζω ότι είναι φτωχός οικονομικά. Κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής του το 2013 τον επισκέφθηκα στις φυλακές και του προσέφερα οικονομική βοήθεια και ηθική στήριξη… Τελευταία επικοινωνία μας ήταν περίπου τρεις μήνες προτού εκδοθεί η σχετική απόφαση…
Έκτοτε προσπάθησα να επικοινωνήσω κατ’ επανάληψη μαζί του πριν από την έκδοση της απόφασης, όμως το τηλέφωνό του δεν απαντούσε. Το ίδιο διάστημα επικοινώνησα με τη μητέρα του, η οποία ομοίως μου είπε ότι δεν είχε επικοινωνία μαζί του, διότι εκείνο το διάστημα ο Χρήστος έτρεχε με τους δικηγόρους του…». Ο επιχειρηματίας επεσήμανε ότι μόλις πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του Παππά, Ηλίας, ήταν άρρωστος προσφέρθηκε να βοηθήσει με κάθε τρόπο, ενώ και ότι κατά το παρελθόν είχε αναθέσει σε έναν οδηγό του να επιτηρεί το σπίτι στο Ίλιον λόγω μιας διάρρηξης που είχε γίνει. Ο ίδιος πάντως χαρακτήρισε «σφάλμα» του υπαρχηγού της Χ.Α. να διαφύγει μετά την έκδοση της απόφασης αλλά και τον τρόπο που πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα του.
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις