Χριστούγεννα 2022: Οι πιο πρωτότυπες και αστείες ευχές για να στείλουμε στους οικείους μας

Χριστούγεννα 2022: Οι πιο πρωτότυπες και αστείες ευχές για να στείλουμε στους οικείους μας
istock

Πρωτότυπες και αστείες Χριστουγεννιάτικες ευχές για να μοιραστείτε με τους δικούς σαν ανθρώπους τις φετινές γιορτές.

Έρχονται Χριστούγεννα και οι ευχές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των εορτασμών, κατά τις καθιερωμένες συναντήσεις μας με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Αν φέτος θέλετε να ευχηθείτε κάτι διαφορετικό ή να χαρίσετε έξυπνες και πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες ευχές, ακολουθούν μερικές ευχές για να διαλέξετε τα Χριστούγεννα του 2022.

Χριστούγεννα 2022: Πρωτότυπες ευχές

– Σαν το Άστρο στον ουρανό, ας λάμψει η ελπίδα μας για ένα καλύτερο κόσμο.

– Ελπίζω οι άνθρωποι να προσπαθήσουμε αυτές τις γιορτές να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μέσα μας και να αλλάξουμε πορεία, οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική του εαυτού μας.

– Ας ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.

– Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.

– Ο σάκος του Άγιου Βασίλη ας κρύβει για σένα ξεχωριστές αναμνήσεις του χτες, ευτυχισμένα σήμερα κι έναν κόσμο που θα σε οδηγεί σε υπέροχα αύριο. Καλή Χρονιά!

Χριστούγεννα 2022: Αστείες ευχές

– Αν πάλι τα φετινά Χριστούγεννα είστε σε πιο χιουμοριστική διάθεση, ακολουθούν κάποιες ευχές με τις οποίες μπορεί και να χαρίσετε ένα χαμόγελο στους δικούς σας ανθρώπους:

– Χαρούμενη και λαχταριστή νέα χρονιά φίλοι μου, με πολλά ποτά και πολλά φαγοπότια!

– Τη νέα χρονιά να κάνετε κάτι που σας αρέσει πάρα πολύ γιατί λένε ότι με αυτό που θα σε βρει να κάνεις ο νέος χρόνος, με αυτό θα σε ακολουθεί και όλον τον υπόλοιπο καιρό. Γι’ αυτό κι εγώ, πάω να φάω.

– Ευτυχισμένο νέο έτος φίλοι μου! Ελπίζω τέτοια μέρα του χρόνου να είμαστε μαζί και να διασκεδάζουμε και όχι ο καθένας στο πατρικό του με πιτζάμες παρέα με τους γονείς και το «Στην υγειά μας βρε παιδιά!»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα