Χτύπησαν με μπουκάλι στο κεφάλι ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου για να τον ληστέψουν

Διαβάζεται σε 2'
Περιπολικό
Περιπολικό Eurokinissi

Θύματα επίθεσης μίας συμμορίας ληστών, ο ιδιοκτήτης ενός ψιλικατζίδικου και ένα ακόμα άτομο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες χθες  στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής δύο άτομα ηλικίας 20 και 17 ετών για –κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία και απείθεια. Αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, από το Πακιστάν, από κοινού με τους δύο συνεργούς τους, εισήλθαν πρώτες πρωινές ώρες χθες σε κατάστημα ψιλικών και οικονομικών συναλλαγών στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης από το Μπαγκλαντές με έναν ακόμη ομοεθνή του.

Εκεί, ο 20χρονος με τη χρήση γυάλινου μπουκαλιού τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη στο κεφάλι, ο 17χρονος ακινητοποίησε τον άλλον αλλοδαπό με την απειλή χρήσης μαχαιριού ενώ οι δύο συνεργοί τους χτυπούσαν τον ιδιοκτήτη σε όλο του το σώμα, αφαιρώντας χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.

Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έπειτα από στοχευμένες αναζητήσεις, εντόπισαν άμεσα τους δύο κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, τα οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους, καθώς και εντός σακούλας που απέρριψαν λίγο πριν τη σύλληψή τους, βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που αφαίρεσαν νωρίτερα, ενώ ο παθών διεκομίσθη σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα