Yπόθεση “Κωσταλέξι” στην Καλαμάτα – 29χρονη ζει σε κλουβιά εδώ και επτά χρόνια

Διαβάζεται σε 1'
Yπόθεση “Κωσταλέξι” στην Καλαμάτα – 29χρονη ζει σε κλουβιά εδώ και επτά χρόνια
ISTOCK

Σοκάρουν οι εικόνες από τη ζωή μίας 29χρονης που αντιμετωπίζει σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα. Τι αναφέρει η μητέρα της.

Νέα υπόθεση που θυμίζει “Κωσταλέξι” εκτυλίσσεται στην Καλαμάτα, καθώς μια 29χρονη βρίσκεται κλεισμένη σε ένα κλουβί στο σπίτι της οικογένειάς της εδώ και επτά χρόνια.

Πρόκειται για κορίτσι που υιοθετήθηκε από την οικογένειά της σε ηλικία 22 μηνών, από το Ίδρυμα Βρεφών «Μητέρα», και έως τώρα ζει με τους θετούς γονείς της, ως δικαστικούς συμπαραστάτες.

Μάλιστα, η μητέρα της ζητά την παρέμβαση της πολιτείας, καθώς σύμφωνα με την ίδια, η κοπέλα αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα και από το 2017 η οικογένεια έφτιαξε κλουβιά από παλέτες προσπαθώντας να την αποτρέψουν να κάνει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της. Η υπόθεση φέρεται να είναι γνωστή εδώ και χρόνια στις τοπικές Αρχές.

Στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η μητέρα της ακούγεται να της ζητά να πάνε μια βόλτα, ενώ σε άλλο σημείο το κορίτσι φωνάζει και πετάει αντικείμενα μέσα από τα αυτοσχέδια κάγκελα.

Η μητέρα της δήλωσε πως έφτιαξε τα κλουβιά τόσο μέσα όσο και στην αυλή του σπιτιού, προκειμένου η κόρη της να μένει προστατευμένη και να μην τραυματίζει τον εαυτό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα